Fabelagtigt!! Stoke-spiller scorer fra 60 meter mod Chelsea

Stokes Charlie Adam scorede måske sæsonens mål i Premier League, da han lobbede bolden over Chelseas Courtois fra egen banehalvdel. Chelsea endte dog med at vinde kampen 2-1

I sidste månd scorede QPR's Matthew Phillips et helt vanvittigt mål fra midten af banen, da han bankede bolden i nettet fra 40 meters afstand mod Crystal Palace.

Palaces manager Alan Pardew kaldte målet for den bedste scoring i Premier League - og der var nok ikke mange, der havde troet, at en spiller ville overgå det mål i denne sæson.

Men i dagens kamp mellem topholdet Chelsea og Stoke fik Matthews i den grad konkurrence om prisen for sæsonens scoring, da han udlignede til 1-1 i første halvleg.

Se også: TV: Bang!!! Mål fra 41 meter - årets scoring i Premier League

Hjemmeholdet Chelsea var dog overlegen i stort set hele kampen, og det lignede en sikker sejr, da kampens store spiller, Eden Hazard, mod slutningen af første halvleg scorede til 1-0 på et straffespark begået mod Cesc Fabregas af Philipp Wollscheid.

Men kort tid før pausen chokerede Charlie Adam hele Stamford Bridge.

 

Chelsea-keeperen Thibaut Courtois havde i forventning om fred og ingen fare placeret sig uden for straffesparksfeltet, men det lurede Adam og fyrede derefter et imponerende præcist missil af fra 60 meters afstand -  og så kunne den forbløffede belgier kun kigge måbende til, alt imens bolden sejlede over ham og ind i mål.

En fantastisk scoring fra Charlie Adam!

Se også: TV: Se årets vildeste mål i Premier League

Chelsea endte dog med at tage alle tre point - og det kunne de takke Stokes målmand Asmir Begovic for.

Bosnieren ville starte en hurtig Stoke kontra og kastede bolden mod en af sine egne spillere - men det havde hjemmeholdets Eden Hazard luret. Belgieren snuppede bolden foran Stoke-spilleren få meter fra feltet, drev den frem og spillede Loic Remy, der stod helt nøgen i feltet - og let kunne trille bolden ind til 2-1.

Dermed lod Chelsea-spillerne sig ikke ryste af pragtmålet og sikrede sig tre vigtige point, som betyder, at holdet har et forspring på syv point til Arsenal, der er nummer to. Chelsea har endda spillet én kamp færre.

Se alle højdepunkterne her:

Hør reaktioner fra begge trænere herunder:

21 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere