Fan-formand: Derfor er det rigtigt at fyre Rodgers

Formanden for Liverpool FC's danske fans er ikke overrasket over, at klubben vælger landskampspausen til at fyre Brendan Rodgers

Kampen mod Everton søndag eftermiddag blev Brendan Rodgers' sidste i spidsen for Liverpool. Få timer senere var han fyret. (Foto: AP)
Kampen mod Everton søndag eftermiddag blev Brendan Rodgers' sidste i spidsen for Liverpool. Få timer senere var han fyret. (Foto: AP)

De første mange reaktioner fra Nationen!'s Liverpool-fans viser et entydigt billede: Fyringen af Brendan Rodgers er en virkelig god idé.

Samme holdning har formanden for den officielle dansk fanklub, Liverpool FC Fan Club Danish Branch, Alex Bruun.

Han indrømmer, at han plejer at forsvare klubbens manager til det allersidste, men i Rodgers' tilfælde var der ikke så meget at forsvare til sidst.

Derfor er beslutningen om at smide ham på porten efter søndagens 1-1-kamp mod Everton helt rigtigt vurderet, siger han til Ekstra Bladet.

- Det var næsten uundgåeligt. Vi var kørt fast spillemæssigt. Der skete ikke rigtig noget. Man synes, at han burde have gjort noget mere. Han så altid det positive efter kampene. Men der er jo aldrig nogle planer med kampene. Offensivt producerer vi ikke noget, og bagude sejler det jo også, siger Alex Bruun.

Premier League - 4. okt. 2015 - kl. 19:32 Liverpool fyrer Brendan Rodgers

- Det kommer ikke som den store overraskelse. Det er selvfølgelig også spillernes skyld, men han skal som manager kunne sætte dem op og komme med ændringerne til kampene. Det har han simpelthen ikke været god nok til, siger Alex Bruun.

Se også: Bekymrede koryfæer: 'Mørke skyer over Liverpool'

Han mener, at tidspunktet er ganske fint. Nu venter en pause på 14 dage med landsholdsfodbold, inden næste kamp venter. Det giver ledelsen mulighed for at finde en afløser, der endda kan nå at træne truppen nogle gange, inden der igen venter vigtige kampe.

- Der skal noget ny gejst og inspiration til. Der skal simpelthen ske noget nyt, siger fan-formanden.

Brendan Rodgers blev fyret efter tre år og fire måneder på posten.

Liverpool er nummer 10 i Premier League efter otte kampe.

Jeg føler mig overhovedet ikke presset, sagde Rodgers efter kampen. Kort efter fik han sparket (Video: AP)

4 kommentarer
Vis kommentarer