Fans gik amok: Nu strammer presset bundklub grebet

Efter balladen under kampen mod Burnley strammer klubben grebet om tilskuerne på London Stadium.

West Ham øger sikkerheden på London Stadium, når Southampton kommer på besøg i et bundgys i Premier League.

Det sker i kølvandet på tilskuerballaden i den foregående hjemmekamp mod Burnley.

- Som modsvar introduceres en række foranstaltninger under den næste kamp. Disse inkluderer et øget antal stewards, øget sikkerhed omkring banen og et betydeligt større antal politibetjente, lyder det fra de sikkerhedsansvarlige på London Stadium ifølge AP.

West Hams næste hjemmekamp er 31. marts mod ligeledes nedrykningstruede Southampton.

Den foregående hjemmekamp skulle have været brugt som anledning til at ære West Ham-legenden Bobby Moore, der døde for 25 år siden.

I stedet blev den præget af en baneinvasion og trusler fra andre frustrerede West Ham-fans mod klubbens ledelse.

Fans stillede sig op i nærheden af det område, hvor West Ham-ejerne David Gold og David Sullivan sad, og de måtte forlade deres sæder under tilråb som "fyr bestyrelsen" og "I har ødelagt vores klub".

West Ham ligger med otte spillerunder tilbage blot tre point over nedrykningsstregen og skal blandt andre møde Chelsea, Arsenal, Manchester City og Manchester United i slutprogrammet.

I kampen for at undgå nedrykning er holdet sendt på en lang træningslejr i Miami i USA, da søndagens skemalagte hjemmekamp mod Manchester United er udsat på grund af weekendens FA Cup-kampe.

Sport Når spillere går amok: De er historiens værste

Kevin de Bruyne i fuld boldkontrol, sådan har vi set ham hele denne sæson. Foto: Rui Viera/AP. Sport Mølby: Han er uden tvivl årets spiller i Premier League

Bayern München-stjernerne Franck Ribery og Ajren Robben er blandt de stjerner, der til sommer kan skifte kvit og frit. Foto: Andreas Gebert/AP Sport Overblik: Her er 14 store spillere til din klub

2 kommentarer
Vis kommentarer