Fans i oprør: PL-profil lettet over nedrykning

Joleon Lescott er havnet i uvejr hos Aston Villas fans efter en kontroversiel udtalelse, da det blev klart, at Birmingham-klubben rykker ud af Premier League

Efter 28 sæsoner i den bedste engelske række gik den ikke længere. Lørdag  eftermiddag blev det en realitet, at Aston Villa rykker ud af Premier League.

Det står klart, efter Manchester United lørdag  hjemme vandt 1-0 over Aston Villa på et mål af den unge kometangriber Marcus Rashord, der garnede efter 32 minutter.

Det var Villas niende nederlag i træk i Premier League, og det har mere været et spørgsmål om tid, før degraderingen blev en realitet.

Det må de mest inkarnerede Villa-fans også indrømme, men mange af dem endte dog alligevel oppe i det røde felt, da rutinerede Joleon Lescott skulle give sit besyv på klubbens nye situation efter opgøret.

Den tidligere engelske landsholdsspiller antydede noget uforståeligt, at nedrykningen var en lettelse. Og det satte sindene i kog.

- Vi spillede med stor passion i dag, men resultatet gør, at vi rykker ned.  Nu er det en realitet, og måske er det en stor lettelse for os, og nu kan vi endelig give tilhængerne, hvad de fortjener; gode præstationer.

- I denne sæson har vi givet fansene grund til at kritisere os. Sådan er fodbold, og det er hårdt i øjeblikket. Men vi må komme tilbage igen i næste sæson –jeg vil være her, ligeså længe klubben ønsker mig, sagde Lescott.

TV: Se interviewet i videoen øverst i artiklen

De citater medførte et sandt ramaskrig på de sociale medier, hvor mange Villa-fans hudflettede Lescott og forlangte, at han smuttede fra den traditionsrige klub så hurtigst som muligt.

- Af alle spillerne i klubben, at Lescott den spiller jeg allerhelst ser smutte. Og der er MANGE spillere, jeg ikke kan lide.

De her Lescott-citater beskriver vores sæson meget godt. Pinligt.

- Jeg kan slet ikke tro, at disse citater fra Lescott er sande, men hvis de er? Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Skrid fra vores klub.

En anden Villa-midtstopper, der også skal revurdere sin situation, er danske Jores Okore, der for anden uge i træk ikke var med i truppen.

Den 23-årige danske landsholdsspiller har mistede sin plads på holdet efter flere ustabile præstationer, og nu skal den tidligere FCN-profil lægge hovedet  i blød og beslutte sig for, om han vil være med til at genrejse traditions-klubben - eller forlade den synkende skude.

11 kommentarer
Vis kommentarer