Fans jubler over Eriksens klasse

Den danske landsholdsspiller Christian Eriksen var endnu engang kampafgørende for Tottenham i en kamp, hvor London-klubben endnu en gang måtte vente til de døende minutter for at få tre points i hus

Eriksen scorede igen-igen. (Foto: AP)
Eriksen scorede igen-igen. (Foto: AP)

Christian Eriksen spillede hele kampen for Tottenham, der lørdag eftermiddag sejrede sent mod Sunderland. Og det var ikke mindre end hvad hjemmeholdet havde fortjent, fortalte danskeren efterfølgende til Sky Sports.

- Vi har vundet sent før, og vi ved, vi er gode. Vi så hvor mange chancer vi skabte i anden halvleg, og vi skulle have kommet foran 2-1 meget tidligere, men det blev sent.

Premier League TV: Skandaløs offside-dom mod Eriksen og co.

Endnu en gang var det også Christian Eriksen der stod for det sene mål. Noget han har gjort et par gange før, og hemmeligheden er at løbe de ekstra meter.

- Jeg løber en ekstra meter for at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og for tiden går det godt, så jeg er glad, siger Eriksen til Sky Sports.

Målet var det ottende Christian Eriksen har scoret i Premier League i denne sæson. Og det blev bestemt ikke forbigået i tavshed af fansene, der strømmede ud på Twitter for at gøre sig lystige eller bare glæde sig, som det ses af et lille udpluk herunder:

0 kommentarer
Vis kommentarer