Fans raser efter legendens vanvittige kommentar

Michael Owen var lidt for umiddelbar, da han kommenterede Manchester Uniteds skadesproblemer mod Liverpool søndag

Marcus Rashford overvejer sine muligheder efter at have pådraget sig en skade mod Liverpool. Rashford spillede kampen færdig. Han havde ikke så mange andre muligheder. Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix
Marcus Rashford overvejer sine muligheder efter at have pådraget sig en skade mod Liverpool. Rashford spillede kampen færdig. Han havde ikke så mange andre muligheder. Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

- Hvis jeg var Jürgen Klopp i omklædningsrummet i pausen, ville jeg umiddelbart bede spillerne om at sparke en humpende Rashford i anklen ved først givne lejlighed.

Michael Owen, tidligere stjernespiller i både Liverpool og Manchester United, der søndag mødtes i et af sæsonens største Premier League-brag, fik såvel kollegaer som tv-seere til at måbe, da han ytrede ovenstående sætning i tv-studiet hos Optus Sport.

Forud var gået en 1. halvleg af den engelske storkamp, hvor uheldige United havde gjort brug af alle tre udskiftningsmuligheder til Jesse Lingard, Ander Herrera og Juan Mata som følge af skader. Og så måtte manager Ole Gunnar Solskjær tilmed se Marcus Rashford rende rundt med noget, der også kunne ligne en skade (i forvejen måtte man undvære Nemanja Matic og Anthony Martial som følge af skader).

Derfor viste Michael Owen sin svært kyniske side, da han udtalte sætningen.

Men det var nok en tand for ærligt til et direkte tv-studie. Måske har mange andre tænkt det samme, at Liverpool med endnu en United-skade kunne spille kampen færdig med en mand i overtal. Men ligefrem at sige det højt. Foran andre. Foran mange andre. På direkte tv.

Argh, Owen...Der strammede han den.

Omgående tørt på
Hvis han selv var i tvivl om hvorvidt det var en god idé, så blev han klogere forholdsvis kort tid efter. Takket være de sociale medier, hvor folk sjældent bliver stående over i hjørnet, hvis de har noget på hjerte.

Owen fik omgående tørt på.

Flere - også andre end de fem ovenstående eksempler - påpeger det opsigtsvækkende, at kommentaren kommer fra en mand, der selv fik dele af sin ellers meget lovende karriere smadret af skader.

Har aldrig set noget lignende
Liverpool fik i øvrigt også Roberto Firmino skadet i opgøret, der endte uden scoringer.

Så vidt vides var der ingen forsøg på at skade Marcus Rashford i 2. halvleg.

Ole Gunnar Solskjærs tropper fik med en solid defensiv sørget for at holde Liverpool fra større chancer kampen igennem og klarede derfor at holde nullet - til nordmandens store begejstring.

- Alt som kunne gå galt i 1. halvleg gik galt. Vi fik fire skader - vi måtte holde Marcus Rashford på banen. Så det så ud til at blive en hård eftermiddag, sagde han til BBC efter kampen.

- Jeg synes, vi spillede en god kamp. Vi var fantastiske defensivt. Klopp er ikke glad, når de ikke har en afslutning. Eller havde de måske en, men det var et langskud. Jeg er tilfreds med præstationen, sagde Solskjær, der dog var fortvivlet over de vanvittige 1. halvleg.

- Jeg har aldrig set noget lignende med tre udskiftninger i 1. halvleg, kom det.

Game over. Manchester United fik tre spillere skadet i 1. halvleg. Her er det slut for Jesse Lingard, der ellers lige var kommet ind. Foto: Oli Scarff/Ritzau Scanpix Manchesteru Skaderegn! United skrev bizar historie i ærkefjendeopgør

Paulo Dybala scorede kampens eneste mål. Foto: Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Juventus nærmer sig mesterskab efter ny sejr

Arkivfoto: Imago Sport. Holland Dolberg scorer i sikker Ajax-triumf

Arkivfoto: Rodrigo Jimenez/Ritzau Scanpix. Spansk fodbold Braithwaite blev helten til sidst

Gareth Bale var på pletten for Real Madrid i 2-1-sejren over Levante. Foto: Ritzau Scanpix Spansk fodbold To gange på pletten: Real Madrid fik VAR-hjælp

26 kommentarer
Vis kommentarer