Annonce:
Annonce:

Fansene krydser fingre: Prins Andrews eks-kæreste vil være klubejer

Spekulationerne går: Hun har masser af milliarder i ryggen til at kunne købe Newcastle, hvis det var

Forretningskvinden, Amanda Staveley har før været involveret i spektakulære fodboldinvesteringer (Foto: All Over Press)
Forretningskvinden, Amanda Staveley har før været involveret i spektakulære fodboldinvesteringer (Foto: All Over Press)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Trods en oprigtig interesse i at se Liverpool i aktion på St. James Park i Newcastle har søndagens besøg af Prins Andrews eks-kæreste, Amanda Staveley sat gang i spekulationer om et muligt salg af Newcastle.

Den 44 årige forretningskvinde er nemlig ikke en 'hvem-som-helst'.

Udover at stå i spidsen for investeringsbanken PCP Capital Partner med adresse i Dubai har hun to gange været involveret i spektakulære fodboldinvesteringer

Derfor har hendes besøg sat gang i spekulationer om et muligt opkøb af Newcastle, hvis farverige ejer, forretningsmanden Mike Ashley, taber penge som aldrig før.

Selv om hun er en kvinde på høje hæle, var hun mellemmand, da den tidligere premierminister i Thailand, Thaksin Shinawatra solgte Manchester City i 2009 til sheikerne i Abu Dhabi, som siden har omdannet City til verdens måske rigeste klub.

Annonce:

Og Amanda Staveley eller rettere PCP Capital Partner var igen på banen, da Liverpool i sidste sæson fik tilført bl.a. kinesisk kapital og oliepenge fra hendes investeringsbank.

Selv om hendes besøg kunne handle om at holde øje med investeringen i Jürgen Klopps mandskab, er det også kendt, at Newcastle kan købes, hvis man vil betale den rette pris.

Newcastles ejer, forretningsmanden Mike Ashley blev godt nok frifundet for i en kæmpe brandert at have lovet en tidligere direktør en stor bonus, hvis firmaets aktie ramte kurs 15, og siden hen har han sagsøgt en anden tidligere ansat for at have lokket ham med i et golfprojekt i Frankrig under falske forudsætninger for at få penge i kassen.

Den samme person har tidligere haft en sag kørende med den tidligere landsholdsspiller Dennis Wise, som efter endt karriere en overgang havde titel af fodbolddirektør i Newcastle.

Selv om Amanda Staveley efter kæresteriet med Prins Andrew har giftet sig med en succesfuld iransk født forretningsmand, skal hun ikke bede om lov, hvis hun vil ud at shoppe.

Annonce:

PCP Capital Partner er god for 180 milliarder kroner, så det vil for hende og oliesheikerne kun være et greb i lommen at købe Newcastle, hvis det var, hvad hendes besøg handlede om.

Det sidste er, hvad de mange trofaste fans i Newcastle drømmer om, da de er ved at være godt trætte af kun at spille med i den kedelige ende af Premier League.

Fodbold-rigmand presset i retten: Lovede millioner væk i brandert

Afrikas rigeste prøver igen: Vil købe Arsenal

Arabere klar til Newcastle-køb

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: