Farmand kammede over: Her er Peter Schmeichels mester-reaktion

Peter Schmeichel lovpriste alle og enhver, da Kasper Schmeichel og Leicester endegyldigt vandt Premier League

Kasper og Peter Schmeichel tilbage i 2004. I går blev det næsten for meget for farmand, da sønnike vandt det engelske mesterskab (Foto: Lars Poulsen)
Kasper og Peter Schmeichel tilbage i 2004. I går blev det næsten for meget for farmand, da sønnike vandt det engelske mesterskab (Foto: Lars Poulsen)

Det er den ubetinget største sensation i Premier Leagues historie, at Leicester City med danske Kasper Schmeichel på mål mandag aften er blevet engelske mestre.

Og mens rosende ord og respekt bliver sendt mod de blå ræve fra kendte og ukendte fra hele verden, var især den danske målmandslegende Peter Schmeichel i det nostalgiske hjørne.

- Stolt dækker slet ikke. Jeg kan ikke finde de rigtige ord. Eller, det kan jeg, men de blokerer nok min konto, hvis jeg bruger dem, skriver den store dansker på Twitter, kort efter at Leicesters mesterskab kom i hus.

Den tidligere Manchester United-målmand har selv vundet Premier League fem gange mellem 1993 og 1999. Og han husker tydeligt, da han vandt sit første mesterskab for 23 år siden. Det skete nemlig lidt på samme måde, som det nu er sket for sønnen Kasper.

- 2. maj 1993 er jeg 29 år gammel, vi spillede ikke selv, men vi vandt Premier League, fordi vores rivaler ikke vandt, tweeter den tidligere landsholdsmålmand.

- 2. maj 2016. Kasper Schmeichel er 29 år gammel, og Leicester spiller ikke, men de vinder også Premier League, fordi Tottenham ikke vinder, skriver den stolte far.

Peter Schmeichel vandt sit første engelske mesterskab på en fridag. Det samme skete for Kasper Schmeichel præcis 23 år senere (Foto: All Over Press) Leicester Som far så søn: Kasper lavede nøjagtig kopi af fars første mesterskab

Både Peter og Kasper Schmeichel har nu vundet Premier League. En historie præstation (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Både Peter og Kasper Schmeichel har nu vundet Premier League. En historie præstation (Foto: Jesper Stormly Hansen)
 

Også Beckham jubler
Schmeichel deler også roser ud til Leicesters klubejer, Vichai Srivaddhanaprabha, og hans søn, der er vicepræsident i klubben, Aiyawatt "Top" Srivaddhanaprabha.

- Stort tillykke Vichai og Top, I er de bedste klubejere, I har gjort Leicester til mestre.

Også en lang række tidligere og nuværende stjerner hylder de usandsynlige helte, efter at Tottenham spillede 2-2 i udekampen mod Chelsea og dermed gjorde det umuligt for sig selv at indhente Leicester.

En af dem er Peter Schmeichels tidligere holdkammerat David Beckham, der lagde et billede af en ung Peter Schmeichel og sønnen Kasper op på det sociale medie Instagram.

- Wow, hvem kunne have vidst det. Det er kun, få år efter at hans far vandt mesterskab efter mesterskab. Nu kan Kasper løfte det samme trofæ. Hvilket utroligt øjeblik for et hold, der fortjener dette øjeblik, skriver den tidligere Manchester United-spiller.

Se Kasper Schmeichels egen reaktion herunder
Kasper Schmeichel . (Foto: AP) Leicester Kasper Schmeichel: - Jeg har drømt om dette, siden jeg var en dreng

Kasper Schmeichel er Premier Leagues bedste spiller denne sæson. Det mener en anerkendt engelsk journalist. (Foto: Alloverpress) Premier League Peger på Schmeichel: Han er bedst af ALLE i Premier League

TV: Alle Schmeichels mesterredninger fra sæsonen samlet i et klip. Se dem herunder

TV: Alle højdepunkterne fra Leicesters mesterskabssæson

9 kommentarer
Vis kommentarer