Annonce:
Annonce:

FCM er advaret: Manchester United kan stadig

Den kriseramte storklub hentede tiltrængt sejr mod 3. divisionsklub i generalprøven på EL-braget mod FCM

Jesse Lindgard slog United-sejren fast. (Foto: AP)
Jesse Lindgard slog United-sejren fast. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Det var en af de sjældne aftener på New Meadow i Shrewsbury, da mægtige Manchester United mandag aften var forbi i FA Cup'ens femte runde.

Sjælden, fordi det er langt mellem så fine besøg i Shrewsbury, hvor man som oprykker kæmper desperat for livet i den alvorlige ende af den tredjebedste række.

Men også fordi gæsterne udskiftningsbænk dannede scene for en gestus, der mildest talt ikke har været hverdagskost i denne sæson.

Louis van Gaal smilede.

Her bryder United-stjerne loven og griner ad bøden

Det har den udskældte hollænder mildest talt ikke haft mange lejligheder til i en sæson, der har udviklet sig til noget af et mareridt for den ellers så selvbevidste træner veteran og hans kuld af blodfattige røde djævle.

Annonce:

Så Van Gaal, der har været stivnet i en forpint grimasse de seneste uger, smilede endda flere gange undervejs i Manchester Uniteds pligtsejr på 3-0 over kanonføden fra League 1, hvor United stillede med noget nær stærkeste opstilling.

Først, da anfører Chris Smalling efter 37 minutter sparkede bolden uelegant i græsset og over Jayson Leutwiler i Shrewsbury på Morgan Schneiderlin.

Og minsandten om ikke mundvigene pressede sig opad, da Juan Mata straks før pausen på smukkeste vis sendte et frispark direkte i nettet.

Der var da også noget at smile af for Louis van Gaal.

Midt i United-krisen: Trofast Rooney afviser stenrige kinesere

En rædselsfuld sæson, der har demonstreret, at Manchester United ikke længere hører til i Premier Leagues - eller Europas - absolutte top, kulminerede negativt, da et pinlig nederlag til Sunderland blev fulgt op med en ydmygelse på den jyske hede, hvor FC Midtjyllands veloplagte danske mestre sikrede sig et stærkt udgangspunkt til torsdagens returopgør på Old Trafford med den 2-1 sejr, som Pione Sisto og Paul Onuachus scoringer skabte.

Annonce:

Det nederlag sendte Van Gaal helt ud på trænersædets yderste kant, og var det gået galt mod Shrewsbury, ja, så kan det godt være, at José Mourinho eller i hvert fald Ryan Giggs havde været manden med magten, når 'Ulvene' indtager 'Drømmenes Teater'.

I stedet scorede Jesse Lindgard til slutresultatet 3-0.

Men hvis van Gaal løber ind i endnu et midtjysk mareridt her, kan han nok godt begynde at rydde kontoret og bestille en flyver hjem til Holland.

Inter-direktør: Ja, Mourinho skal til Manchester

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: