FCM-modstander får tæv på hjemmebane

Southampton så ikke specielt skræmmende ud, da holdet lørdag tabte 0-3 til Everton forud for mødet med FCM

FC Midtjylland skal naturligvis have respekt for sin kommende modstander i Europa League-kvalifikationen, men Southamptons indsats i lørdagens Premier League-kamp hjemme på St. Mary's Stadium var på ingen måde skræmmende. Tværtimod.

Den sydengelske klub tabte 0-3 til Everton og leverede en temmelig farveløs og uinspireret indsats.

Særligt Evertons belgiske angriber Romelu Lukaku havde hjemmeholdet rigtigt svært ved at holde nede.

Det var Lukaku, der bragte gæsterne foran på et kontraangreb, som han afsluttede med et flot hovedstød, selv om han var omgivet af Southampton-spillere.

TV: Se belgierens flotte hovedstødsmål her

Og samme Lukaku sørgede inden pausen for endnu et mål, hvor han igen satte sig igennem over for et passivt forsvar. Han er dermed den mest scorende belgier i Premier League med 44 mål i karrieren.

Hjemmeholdet havde kun sporadiske forsøg ved Sadio Mane, men ellers imponerede brødrene Koemans tropper ikke.

Derfor var det også helt fortjent, da Ross Barkley lukkede kampen til sidst med endnu en scoring for gæsterne, der stillede op i en ikke specielt køn armygrøn trøje med orange kanter.

Det var blot anden gang i de seneste 18 Premier League-udekampe, at det lykkedes Everton at holde nullet, og det var samtidig klubbens første sejr på St. Mary's Stadium i 13 år.

Southampton tager torsdag imod FC Midtjylland i det første af to Europa League-opgør. Kampen spilles klokken 21 dansk tid.

3 kommentarer
Vis kommentarer