Fik alle til at måbe: 'Det bedste mål, jeg nogensinde har scoret'

Emre Can scorede et fantastisk saksesparksmål mod Watford, men tyskeren er ydmyg, og han er bare glad for at kunne hjælpe holdet

På majs første dag scorede Emre Can formentlig månedens mål - muligvis også sæsonens. Fra kanten af feltet saksesparkede tyskeren flot bolden i kassen, som var han en anden Morten Nordstrand. Tyskeren selv tager dog ikke alt for store ord i munden, når han beskriver vidundermålet.

- Jeg så pladsen og løb ind i bagrummet. Da bolden kom, ville jeg heade til den, men det var en fantastisk bold fra Lucas. Jeg tænkte ikke så meget over det, og så scorede jeg sådan en perle. Jeg er glad for at kunne hjælpe holdet, siger Emre Can til Sky Sports.

- Jeg tror, det er det bedste mål, jeg nogensinde har scoret. Det var et perfekt tidspunkt at score, og som jeg sagde før, så vil jeg hjælpe holdet, og i dag (søndag, red.) kunne jeg gøre det med målet, så jeg er glad.

Målet blev det eneste i kampen, hvilket betyder, at Liverpool løb afsted med de tre point mod Watford, så Merseyside-klubben nu har 69 point efter 35 kampe.

TV: Se Emre Can score det fantastiske mål her:

Fischer uden spilletid siden jul: Nu reagerer bestyrelsen

Revser Arsenals superstjerne: Stor forskel på ham og 'fantastiske Eriksen'

Zanka sender tydeligt signal med agent-skifte

Mølby: Her er Zlatans fremtid