Fik stjernens ansigt på røven: Så fik han sig en oplevelse for livet

Alexandre Lacazette har inviteret den skøre fan, der har hans ansigt tatoveret på røven, til et personligt møde

I Danmark vakte det lidt opsigt, da en Brøndby-fan fik tatoveret Hany Mukhtars jubelscene fra sejren mod FCK på sit bryst.

I England har en fan taget skridtet videre og fået Alexandre Lacazette tatoveret på røven, og nu har han fået lov at vise den frem til sin helt.

- Når du inviterer den fan, der har tatoveret dit ansigt på sin...krop, skriver Lacazette på Twitter ledsaget af diverse smileys, der græder af grin og hashtagget #crazyfan.

Lacazette havde inviteret den skøre Arsenal-fan til sidste weekends kamp mod West Ham, hvor Lacazette passende scorede to gange, og Sam Leach fik sig dermed en oplevelse for livet, da han fik lov at møde idolet, som han oftest ser, når han kigger på sin bagdel i et spejl.

Det var tilbage i juni 2017, at Arsenal-fanen Sam Leach lovede, at han ville tatovere Alexandre Lacazettes ansigt et sted på kroppen, hvis Arsene Wenger lykkedes med at hente angriberen til klubben fra Lyon.

Arsenals officielle Twitter-profil var hurtig til at minde fanen om det, da franskmanden få dage senere var klar til at skifte fra Lyon.

- Jeg overvejede, hvad jeg skulle gøre, men jeg holder altid, hvad jeg lover, så til sidst bestemte jeg mig for at gøre det, fortalte Sam Leach i sommer.

Og et par uger efter sit løfte publicerede Leach et foto af sin højre balle, der var dekoreret med en Lacazette-tatovering. Arsenal-fanen var dog lidt bekymret for, om det egentlig mere lignede den engelske angriber Darren Bent end franske Lacazette.

Vurder selv - ligner tatoveringen mere Darren Bent (til venstre), end den ligner Lacazette? Foto. AP
Vurder selv - ligner tatoveringen mere Darren Bent (til venstre), end den ligner Lacazette? Foto. AP
 

Også Brøndby-fanen med Mukhtar-tatoveringen har mødt sin helt:

Premier League Hylder pornosite i Premier League-kamp - nu ruller skandalen

Europa League Forfærdelig pinligt: 'Forbyd skandinaviske dommere!'

Der var for mange, der nassede på Nicklas Bendtners penge, så nu har han taget konsekvensen. All Over Press/Astrid M. Nordhaug Skandinavien Bendtners nassesystem: Nu koster det 1000 kroner

Mathieu Flamini har spillet i Arsenal i to omgange. Senest skiftede han til spanske Getafe i begyndelsen af året. Foto: All Over Press Sport og Spil Har fået tre landskampe for Frankrig: Bliver rigere end Ronaldo og Messi

0 kommentarer
Vis kommentarer