Fischer uden spilletid siden jul: Nu reagerer bestyrelsen

På trods af, at Viktor Fischer slet ikke har spillet Premier League efter jul er der fortsat opbakning til danskeren i klubbens bestyrelse

Da Viktor Fischer skiftede til Middlesbrough fra Ajax kom han som dansk landsholdsspiller med glimrende selvtillid fra tiden i Holland. Men siden er det ikke blevet til meget spilletid for offensiv-spilleren.

Inden jul blev det til 12 kampe i Premier League, men efter jul har danskeren slet ikke været i kamp i den ligaen og har måttet nøjes med to FA Cup-kampe.

Bestyrelsesmedlem i Middlesbrough Steve Agnew er dog fortsat af den overbevisning, at sommerens køb af danskeren kan blive en god investering med tiden.

- Selvfølgelig, han er stadig ung og er blevet trænet i Ajax. Han er en talentfuld spiller, som jeg har talt med flere gange - han er fortsat positiv omkring sine muligheder. Der er mulighed for at han kan få chancen i nogle af sæsonens sidste kampe.

- Jeg har set ham træne over de seneste uger og har et godt indtryk. Han har gjort det godt, og skal fortsætte i den retning, siger Steve Agnew i følge Gazette Live.

59285285.jpg
Viktor Fischer kostede i sommer Premier League-klubben omkring 35 millioner kroner men den 22-årige dansker lader det endelige gennembrud vente på sig i den bedste engelske række.

Middlesbrough spillede søndag 2-2 med Manchester City og har med tre spillerunder tilbage seks point op til redning, så meget tyder på, at klubben må indstille sig på en dyr nedrykning.

Sejre til Tottenham og Chelsea – City og United smider point: Se alle søndagens PL-kasser:

Eriksen får store roser efter North London Derby, mens Arsenals superstjerne Özil får hårde ord med på vejen. Læs mere her:Revser Arsenals superstjerne: Stor forskel på ham og 'fantastiske Eriksen'

Zanka sender tydeligt signal med agent-skifte  

Superliga-profils gribende historie: Mor rejste - og han så hende aldrig igen

VM-afbud for millioner: Så ekstremt meget tjener de danske ishockey-stjerner