Floppede i Chelsea: Nu sviner han 'babyen' Mourinho

Den forhenværende Chelsea-angriber Chris Sutton kaster med kedelige ord efter José Mourinho, som englænderen har mistet sin respekt for

José Mourhino får hårde ord med på vejen af den tidliger Cheslea-angriber Chris Sutton. (Foto: AP)
José Mourhino får hårde ord med på vejen af den tidliger Cheslea-angriber Chris Sutton. (Foto: AP)

Han havde det selv mere end svært, da han tilbage i sæsonen 1999/2000 forsøgte at slå igennem i Chelsea.

Men for Chris Sutton blev samarbejdet med London-klubben en kortvarig og alt andet end succesfuld affære. Den i dag 42-årige angriber scorede kun et enkelt mål for klubben, inden han hurtigt blev sendt videre i systemet.

På den måde står englænderens præstation på Stamford Bridge ikke i særlig stor kontrast til José Mournhos ditto i denne sæson. Portugiseren er gået fra den ene fiasko til den anden, og spekulationerne om et nærtstående farvel har længe ulmet i medierne.

Her har kritikken af Chelsea-manageren været enorm, og Chris Sutton er en af mange tidligere professionelle fodboldspillere, der har været ude med riven. Senest i et interview med BBC Radio, hvor han tog de tunge skyts i brug.

- Jeg har altid været fan af Mourinho. Lige indtil denne sæson. Jeg synes, han har været karismatisk, charmerende og fantastisk for Premier League. Men i den seneste tid har han opført sig som surmulende baby, siger Sutton.

Forbundet afslører ord for ord: Mourinhos verbale overfald

Så sent som fredag i denne uge indikerede den hårdtprøvede Chelsea-manager, at han føler sig alene imod systemet i skikkelse af det engelske fodboldforbund.

Det skete, da han forud for weekendens kamp mod Stoke bedyrede, at han ikke agtede at anke den karantæne, han var blevet tildelt som følge af sin opførsel i tidligere opgør mod West Ham.

- Jeg har besluttet mig for at give op. Det er dumt at udkæmpe en krig, som du kommer til at tabe. I kan nok forestille jer, at det ikke er nemt, og I kan sætte jer ind i, hvordan jeg har det, sagde Mourinho, der altså må følge lørdagens kamp mod Stoke på afstand.

- Måske sidder jeg på et gadehjørne med min iPad. Jeg ved det ikke. Måske ser jeg slet ikke kampen. Måske Twitter, måske livescore. Jeg ved det ikke, lød det fra portugiseren.

Kriseramte Chelsea skal i aktion i lørdagens sene Premier League-kamp, der tager sin begyndelse klokken 18.30 på Britannia Stadium. Et opgør der altså bliver uden deltagelse af Jose Mourinho.

Slagen Mourinho: Jeg giver op ...

Chelsea tabte senest 1-3 til Liverpool i Premier League, hvorefter Mourinho gav et interview, der allerede er gået hen og blevet legendarisk: