Flopper i stjernens debut

Fredrik Lj Arseungberg indledte sin tid som midlertidig cheftræner i Arsenal med pointdeling mod Norwich

Pierre-Emerick Aubameyang sørgede søndag for, at Arsenal fik et point med sig fra holdets første kamp siden fredagens fyring af cheftræner Unai Emery.

Den gabonesiske angriber udlignede to gange, da det ude blev 2-2 mod Norwich i Premier League.

Dermed indledte Fredrik Ljungberg sin tid som midlertidig cheftræner med et enkelt point.

Resultatet betyder, at Arsenal ligger på ottendepladsen i den bedste engelske række med 19 point. De seneste seks kampe er endt uden sejr.

Teemu Pukki bragte en smule heldigt hjemmeholdet foran efter 20 minutter. Finnen sendte et skud afsted fra kanten af feltet, som blev rettet af, så Bernd Leno i Arsenal-målet blev fanget på det forkerte ben.

Der gik kun små ti minutter, før der igen var lighed på måltavlen, da Aubameyang stensikkert bankede et straffespark i kassen.

Arsenal kunne ikke vinde mod Norwich. Foto: Ritzau Scanpix
Arsenal kunne ikke vinde mod Norwich. Foto: Ritzau Scanpix
 

I første halvlegs overtid kastede Todd Cantwell så en spand kold vand i hovedet på Ljungberg og Arsenal. Englænderen sendte en velplaceret afslutning afsted, som var uden for Bernd Lenos rækkevidde.

Dermed måtte gæsterne gå til pause bagud, men Pierre-Emerick Aubameyang sørgede altså for, at Arsenal kunne sætte et point på tavlen, da de 90 minutter var gået.

Gaboneseren sparkede efter et hjørnespark en nedfaldsbold i mål til 2-2 efter 57 minutter.

Det fik Norwich til at presse på i den anden ende, og Bernd Leno måtte i den sidste halve time i et par omgange hive nogle store redninger ud af ærmet for at afværge en ny Norwich-føring.

Quique Sánchez Flores ser anspændt ud på St. Marys Stadium i Southampton lørdag. Det blev til endnu et frustrerende nederlag for 'The Golden Boys'. Foto: Ritzau Scanpix Premier League Endnu en Premier League-klub smider manageren ud

Dele Alli er som forvandlet under Mourinho og har god grund til at smile for tiden. Foto: Reuters/Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix Premier League Dårlig weekend for Eriksen: Mourinho hylder rivalerne

Foto: EDDIE KEOGH/Ritzau Scanpix Premier League Kæmpe målmandskoks: Stormer mod guldet

1 kommentar
Vis kommentarer