Fodbold-legende smed bukserne på tv

Den tidligere landsholdsstjerne og nuværende BBC-vært Gary Lineker bød igår de britiske tv-seere velkommen til en ny omgang fodboldsnak kun iført sine underbukser

På dagen for den første runde af den nye Premier League sæson måtte tv-værten Gary Lineker præsentere sit tv-program kun iført sit undertøj. Desværre måtte han også overvære sin barndomsklub Leicester indkassere sæsonens første nederlag til Hull 2-1. (Video: SNTV)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Den kendte tv-vært og tidligere engelske fodboldspiller Gary Lineker er en mand, der holder hvad han lover.

Det beviste han i går på landsdækkende tv, da han bød seerne velkommen til endnu en omgang af BBC's fodboldprogram Match of the Day kun iført sit hvide undertøj.

Grunden til Gary Linekers manglende beklædning skyldtes en temmelig selvsikker kommentar, som den tidligere Leicester-angriber postede på Twitter i løbet af den forgangne Premier League-sæson:

- Hvis Leicester vinder Premier League, så laver jeg næste sæsons første udgave af MOTD (Match of the Day, red.) kun iført mine underbukser.

Den dedikerede, 55-årige Leicester-fan, som i øvrigt selv har postet en stor pose penge i den dengang konkurs-truede fodboldklub, måtte nok en smule ambivalent - grundet hans kærlighed til klubben - sande, at Leicester altså skabte miraklet og mod alle odds kunne løfte Premier League-trofæet ved sæsonens afslutning.

Derfor gennemførte Lineker cirka 30 minutters udsendelse af fodbold-programmet med kun et par hvide boksershorts på. Til gengæld fik det blå Leicesters-logo lov til at pryde det ene af hans bukseben gennem hele seancen.

Det fik blandt andet en anden kendt tv-skikkelse nemlig den tidligere tyske tennisspiller og Wimbledon-vinder Boris Becker til at udvise sin dybtfølte respekt - om muligt med en smule ironisk distance - på sin Twitter-profil.

På engelske The Mirrors hjemmeside kan du se hele introen med Gary Linekers undertøjs-stunt. Værd at lægge mærke til de to medværter og ikoniske, engelske fodboldspillere Allan Shearer og Ian Wright, der morer sig gevaldigt i baggrunden.

Dagen inden udsendelsen fangede det engelske medie The Guardian BBC-værten for netop at høre, om der var planlagt noget specielt op til sæsonstart på tv-showet, men en drillende Gary Lineker var ikke ligefrem villig til at løfte sløret for morgendagens tøjvalg.

- Nu må vi se, hvad der sker. Det kommer helt an på, hvor koldt der er i studiet, havde Lineker joket.

Lige siden Leicesters mesterskabs-triumf i sidste sæson har fans været utrolig flittige til at huske Lineker på hans løfte. Og medværten på BBC-programmet, Allan Shearer, en anden tidligere succesfuld, engelsk landsholds-angriber, fik da også udnyttet chancen for at poste et sjælden-set billede på sin instagram-profil.

- Vi griner ikke ad dig, men med dig, lyder teksten til Allan Shearers billede på Instagram.

Spøjst saksespark sænker Schmeichel i PL-premiere

Ekspertens dom: Han får størst PL-succes i år

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+