Fodbold over grådighed: N'Doye sagde nej til millioner

Den tidligere FCK-angriber stemplede for alvor ind i Premier League i går med en assist og scoring - men han måtte vinke farvel til en stor sæk penge med skiftet til en af verdens bedste ligaer

Navnet Dame N'Doye kender de fleste fodboldinteresserede i Danmark - og nu kommer det engelske publikum også til at lære den senegalesiske angriber og hans færdigheder godt at kende

Den tidligere FCK-angriber skiftede til Premier League-klubben Hull i vinterens transfervindue fra russiske Lokomotiv Moskva, og i går markerede han sig positivt med en assist og et mål i hans hjemmebane-debut for Hull City.

N'Doye havde stor succes i russiske Lokomotiv - og uden for banen tjente den 29-årige angriber mere end, hvad mange fodboldspillere kun tør drømme om.

Tidligere FCK-stjerne skifter til Premier League

Men de mange millioner blev sat ude af spillet, da muligheden for at tørne ud i en af de bedste ligaer i verden bød sig til.

Hull City ville have N'Doye, men det betød også, at han måtte vinke farvel til hans klækkelige løn, som han fik i Lokomotiv. Og det gjorde N'Doye - for i stedet at få chancen for at spille i Premier League.

- Han havde et stort ønske om at komme til England og spille. Der er ikke mange spillere, der siger nej til så mange penge for at skifte til en anden mindre klub - men han ville det her. Han ville spille i den bedste række og vise sine kvaliteter, siger Hull-manager, Steve Bruce, ifølge Hull Daily Mail.

- Det var en fantastisk debut for ham på hjemmebane. Det var en lang og hård proces at få ham til klubben, men alt det hårde arbejde er det værd, hvis han forsætter med det her spil. Han er en fremragende spiller.

Med 2-0-sejren over Aston Villa og Jores Okore rykker Hull City op på 15. pladsen, mens Okore og co. skuffende ryger under nedrykningsstregen.

Seneste nyt

Det er fuldstændig hat og brille

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.