Fodboldboss: Sådan får grimme mænd smukke kvinder

Vincent Tan har opskriften på både mål og smukke damer, og han deler ivrigt ud af sin viden

Vincent Tan har svaret på to af livets store spørgsmål - mange mål og smukke damer (Foto: AP)
Vincent Tan har svaret på to af livets store spørgsmål - mange mål og smukke damer (Foto: AP)

Han var den mest farverige klubejer i Premier League, da Cardiff i forrige sæson var oppe i det fine selskab.

Men selvom Cardiff nu kun spiller i næstbedste række, så fortsætter den 63-årige klubejer Vincent Tan med at komme med kontroversielle kommentarer.

En niendeplads i Championship er ikke godt nok for rigmanden fra Malaysia, og han har nu været forbi truppen for at fortælle, hvordan de kan forbedre sig.

- Jeg gav den en taktik-gennemgang og sagde, at de måtte begynde at skyde. Jeg vil se 30-40 skud på mål i hver kamp - mindst, siger Tan til Wales Online.

- Jeg vil se skud, og det er uanset, om det er fra 25 eller 30 meter. Hvad er pointen med at aflevere og aflevere og håbe på at komme ind i straffesparksfeltet. Det fungerer ikke, hvis du ikke er Lionel Messi, siger Tan.

- Jeg ser alle Cardiff-kampe og sagde til dem, at de ikke havde nogen selvtillid. Peter Whittingham kan score fra 30 meter, så hvorfor ikke forsøge?, siger Tan.

- Når de får bolden, så ligner den en varm kartoffel, når de afleverer den videre til en anden. Alle må kunne se det, for jeg gør det, siger Tan.

Ronaldinho er en af 25 spillere uden kontrakt, der kan forstærke din yndlingsklub, selvom transfervinduet er lukket (Foto: AP) Superligaen Her er 29 gratis spillere til din klub

Vincent Tan udvider sit fodbold-imperium ved at købe en klub i Belgien. (Foto: AP/Sang Tan) Intl. fodbold Stenrig klubejer køber sin fjerde klub

Vincent Tan er glad for at overvære Cardiffs kampe (Foto: AP)
Vincent Tan er glad for at overvære Cardiffs kampe (Foto: AP)

Cornelius var ingen succes i Cardiff. Det understreger klubbens ejer nu igen. (Foto: PA Photos) FC København Cardiff-ejer: Cornelius det værste indkøb

Cardiff-ejer Vincent Tan skal ikke længere klæde sig i rødt, når han vil have sin klubs trøje på. (Foto: PA Photos) Championship Klubejer bøjer sig for fans: PL-nedrykker får nye farver

Vincent Tan, der udover Cardiff også Tan ejer FK Sarajevo, Kortrijk og en del af den amerikanske klub Los Angeles FC, er sikker på, at han han har knækket videnskaben i sport.

- Hvis du skyder på mål 30 gange, så kommer der tre mål, skyder du 40 gange, så kommer der fire mål og skyder du 50 gange, så scorer du fem, siger Tan.

- Kom ikke og sig, at jeg ikke forstår fodbold, for jeg har lært mig rigtig meget. Jeg ser spillere i Premier League, som jævnligt scorer fra miden, og vi må gøre det samme, siger Tan, hvis erfaringer også kan bruges andre steder i livet.

- Har du set, hvordan grimme mænd går rundt med smukke kvinder? Det skyldes, at de har spurgt 30, 40 eller 50 gange, inden de får et ja, siger Tan.

- Samtidig spørger en stilet mand kun en enkelt gang, får et nej, og så er det alt. Jo mere, du forsøger, jo mere får du, siger Tan med en logik, der må inspirere mange.

Vincent Tan har senest været fremme og kalde Andreas Cornelius for klubbens værste indkøb nogensinde. I dag spiller den tidligere FCK-, Brøndby- og OB-angriber Kenneth Zohore på klubben, og han bør glæde sig til at lære nogle tricks.

Kasper Schmeichel og holdkammeraterne må 'nøjes' med æren, hvis det lykkes at hente en sensationel titel. (Foto: PA) Premier League Schmeichel og co. i bonus-bommert

Åge Hareide skal ikke kun arbejde for DBU (Foto: Philip Davali) Landsholdsfodbold Usædvanligt: Her kan Hareides dobbeltjob give problemer

Her buher Vincent Tan af sit eget hold...

Så sjovt havde manager Malky Mackay (t.h.) og Cardiff-ejer Vincent Tan det for halvandet år siden. Efterfølgende har de bekriget hinanden i pressen. Mackay har blandt andre krævet 7,5 millioner pund for det, han kalder en 'uretmæssig fyring' i Cardiff - et krav, han siden har trukket tilbage. (Foto: AP) Premier League Skævøjer og homoslanger: PL-fodboldchefer i kæmpe skandale

13 kommentarer
Vis kommentarer