Fodboldkone i vanvidskørsel: Hun kunne have slået nogen ihjel

Riyad Mahrez' kone har delt en video, hvor hun kører uden omtanke

Foto: Nils Jorgensen/Shutterstock
Foto: Nils Jorgensen/Shutterstock

Ambulancer ved golfbanen, hvor lynet slog ned. Foto: Kevin C. Cox/Ritzau Scanpix Golf Fans ramt af lynet: - Det lød som en bombe

Det er ikke smart at spille smart i trafikken, men det tænkte Riyad Mahrez' kone, Rita, ikke over, da hun kørte på motorvejen for nylig.

Hun delte endda en video af episoden, hvor hun - i stedet for at holde fødderne ved pedalerne - smækkede stængerne op på panelet.

Videoen - som Daily Mail og The Sun har bragt - har gjort mange gale i skralden.

- Hun kunne have slået nogen ihjel. Det var farligt. Det skal omtales. Hun synes helt klart, at hun kan gøre, hvad helvede hun vil, sagde et vidne til Daily Mail.

Edmund King, præsident for The Automobile Association, mener, at hun godt kan se frem til klip i kørekortet.

- Indtil de fuldatomatiske biler er på plads, skal dem, der kører bilen, holde fødderne på gulvet med nem adgang til pedalerne. I en nødsituation ville denne chauffør ikke kunne stoppe.

Udover at kompromittere andres sikkerhed, ville hun også selv komme i stor fare, hvis hun skulle kollidere med noget. Udløses airbaggen er der stor risiko for at brække et ben.

Rita Mahrez er tidligere model og har to børn med Manchester City stjernen, Riyad Mahrez, der blev købt som klubbens dyreste i 2018. De betalte 60 millioner pund for ham dengang, hvilket svarer til lidt under en halv milliard.

Daily Mail har forsøgt at få en kommentar fra Rita Mahrez samt Manchester City, men det er endnu ikke lykkedes.

Arkivfoto: Uwe Anspach/AFP/Ritzau Scanpix Tysk fodbold Stor succes for Robert Skov

Manageren og formanden har forskellige ønsker for Christian Eriksen, men efter torsdagens møde er de enige om et kompromis. Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix Premier League Indgår kompromis: Holder møde om Eriksen

Liverpool er tæt på en historisk aftale med Nike. Foto: Ritzau Scanpix Premier League Historisk ændring i Liverpool

100 kommentarer
Vis kommentarer