Før storkampen i England: Det værste tidspunkt på året!

Alexis Sanchez kom til Manchester United fra Arsenal i januar, men José Mourinho peger på, at spilleren fra Chile stadig er et stykke fra sit bedste

Manchester United møder lørdag rivalerne fra Liverpool i Premier League, og her kan en spiller som nyindkøbte Alexis Sanchez måske ende med at blive en meget vigtig brik for United-holdet.

Ved pressemødet op til denne kamp blev Manchester-manager José Mourinho spurgt til, hvorvidt Alexis havde været på sit højeste niveau i United.

- Nej, og det som er galt er, at han ankom i vintervinduet, som er det værste tidspunkt på året.

- Det er derfor jeg ikke så vild med dét transfervindue. Men det var en chance, som vi ikke ville glippe, men vi tror ikke så meget på januars vindue, sagde Mourinho.

Den portugisiske manager slår i den forbindelse fast, at næste sæson vil blive meget bedre for Alexis. Her vil han også have lært klubbens måde at spille på, og så vil man få det bedste ud af ham.

Men selvom man ikke ifølge Mourinho har set det bedste af Sanchez endnu, så er der alligevel ros til ham.

- Han er ikke bange for at tage ansvar, og han er ikke bange for at forsøge at få ting til at ske. Når han føler at han ikke så farlig, som han gerne vil, så falder han tilbage i banen at prøver at komme ind i det opbyggende spil, lyder det fra United-manageren.

Kampen mellem Manchester United og Liverpool spilles lørdag klokken 13.30, og den sendes direkte på 6'eren.