Foran klubskifte: PL-bomber vil spille Champions League

Den belgiske angriber Romelu Lukaku kan være på vej væk fra Everton, efter at han for nylig afslørede sin ambition om Champions League-fodbold næste sæson.

Romelu Lukaku vil til Champions League-klub (Foto: AP)
Romelu Lukaku vil til Champions League-klub (Foto: AP)

Med 13 points op til Manchester City, der i øjeblikket er placeret på den fjerde og sidste Champions League-plads, virker det usandsynligt, at Romelu Lukaku i næste sæson skal spille Champions League med Everton.

Og eftersom angriberen i et interview med Sky Sports indrømmede, at det var på tide, at han skulle til det, så tyder meget altså derfor på, at et klubskifte til sommer er under opsejling.

- Det er det næste skridt for mig. Jeg bliver 23 til sommer, og jeg synes det vil være dejligt, at spille Champions League fra næsten sæson, fortalte belgieren.

Tyske Bayern München er en af de klubber, der er blevet kædet sammen med den store angriber, men også hans tidligere arbejdsgiver, Chelsea, skulle være klar til at hente ham tilbage til sommer.

Lukaku skiftede Chelsea ud med Everton på permanent basis i 2014, hvor Merseyside-klubben hentede belgieren for 280 mio. kr.

Se også: Derfor er Rafael van der Vaart i Esbjerg

Se også: Store smæk til Superliga-stjerner

Se også: Giroud: Benzema-skandale kan forurene holdånd

3 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere