Forbund åbner sag mod Diego Costa efter Arsenal-kamp

Chelsea-angriberen Diego Costa risikerer flere spilledage i skammekrogen for sin indsats mod Arsenal

Chelsea-angriberen Diego Costa var nok en gang i fokus, da han og holdkammeraterne trak sig sejrrigt ud af London-derbyet mod Arsenal lørdag.

Den nationaliserede spanier var flere gange centrum for bataljer med Arsenal-spillere, og det kan nu koste ham en karantæne.

Det engelske fodboldforbund (FA) har mandag valgt at åbne en sag mod Diego Costa, som bliver anklaget for voldelig opførsel. Det gør forbundet, da kampens dommer ikke så angriberens unoder.

Holdkammerat om Costa: Han kan lide at snyde

Det er episoden, hvor Costa med overlæg planter sin hånd i ansigtet på Arsenal-forsvareren Laurent Koscielny, som FA nu vil kigge nærmere på.

Du kan se episoden herunder:

Chelsea-angriberen har indtil tirsdag aften til at komme med sin forklaring omkring episoden.

Costas provokationer fik i kampen Arsenals forsvarsspiller Gabriel Paulista til at miste besindelsen, hvilket kostede ham et rødt kort, mens Chelsea-spilleren nøjedes med et gult kort i opgøret.

Gabriel Paulista bliver også undersøgt for usportslig optræden grundet sin opførsel efter udvisningen, mens holdkammerat Santi Cazorla, der blev sendt ud med to gule kort, har fået en påtale for sin opførsel efter at være blevet smidt ud.

Dobbelt rødt: Arsenal knækket af Chelsea

Ligeledes er begge klubber anklaget for ikke at kunne kontrollere spillernes opførsel i henhold til FA's retningslinjer for god opførsel.