Forgylder Mourinho: Tjener dobbelt så meget som van Gaal

Den portugisiske manager kommer ikke til at lide nogen nød i Manchester United. Der står mange nuller på hans ny-underskrevne kontrakt

Nyheden om Mourinhos klubskifte blev naturligvis også diskuteret i Ekstra Bladets studie, da det blev offentliggjort torsdag. Hør hvad der blev sagt her.

Det tog ikke Manchester United mange dage at finde deres nye manager, efter Louis van Gaal blev fyret efter klubbens FA Cup-triumf.

Jose Mourinho har på rygtemøllen længe været sat i forbindelse med den engelske storklub, der har lidt lige siden Sir Alex Ferguson forlod Manchester United, og i dag blev det så endelig officielt, at han overtager tjansen i Manchester-klubben.

Den succesrige manager skal forsøge at redde den skrantende klub, som higer efter succes og engelske mesterskaber efter flere års tørke, og portugiseren kommer bestemt ikke gratis til klubben.

I følge både engelske Independent og det portugisiske medie Correio da Manha bliver Mourinho særdeles velbetalt. 10 millioner pund om året, eller omkring 100 millioner kroner, kan 'The Special One' sætte ind på sin bankbog hver af de tre sæsoner, som hans kontrakt gælder i klubben.

Det er dobbelt så meget som hans forgænger på managerposten, van Gaal, som med de oplysninger lige får nok et spark bagi med oplysningerne om Mourinhos store hyre.

José Mourinho vil respektere traditionerne i Manchester United, vurderer Morten Bruun. (Foto: Getty Images) Premier League 'Mourinho har fået sit drømmejob, og sådan vil han angribe det'

Men ikke nok med det, skulle det lykkes Mourinho at føre klubben til europæisk succes og vinde Champions League, kan han se frem til en heftig bonus. Selvom de to medier er uenige om beløbets størrelse, hvor Independent mener, 'Mou' kan se frem til 50 millioner kroner i bonus, og da Manha mener, det havner helt oppe i 150 millioner danske kroner, så har portugiseren næppe nogen grund til at brokke sig over den aftale, han har fået på plads med Man Utd.

Manchester United begynder deres træning igen 7. juli, og Jose Mourinhos første kamp som manager for klubben bliver venskabskampen mod Dortmund i Kina 22. juli.

24 kommentarer
Vis kommentarer