Forlænger med Liverpool

Klopp forlænger til 2024 i Liverpool. Jürgen Klopp har forlænget sin kontrakt med Liverpool FC, skriver klubben på sin hjemmeside

Jürgen Klopp diskede op med en undskyldning, efter han efter udsagn var en idiot overfor en tolk. Video: SNTV

Liverpool holder godt fast på klubbens succesfulde manager, Jürgen Klopp, med en kontrakt frem til sommeren 2024.

Premier Leagues øjeblikkelige førerhold har fredag forlænget aftalen med den 52-årige tysker, der i denne sæson har ført storklubben på kurs mod det første engelske mesterskab i tre årtier.

- Da jeg kom hertil i efteråret 2015, følte jeg, at vi var perfekte for hinanden. Nu føler jeg, at det var en undervurdering.

- Det er kun, fordi jeg har en stor tro på, at samarbejdet er godt for begge parter, at jeg kan forpligte mig til 2024, siger Jürgen Klopp til klubbens hjemmeside.

Efter 15 spillerunder topper Liverpool suverænt Premier League med 46 point. Nærmeste forfølger fra Leicester har otte point færre.

Tyskeren kom til Liverpool for fire år siden. Selv om det endnu ikke er blevet til en titel i den engelske liga, så er klubben blevet en europæisk magtfaktor under tyskerens ledelse.

De seneste to sæsoner har Liverpool været i finalen i Champions League. I sidste sæson vandt klubben Europas største klubturnering efter en finalesejr over Tottenham.

Husk, at du kan se Liverpool ved klub-VM eksklusivt på ekstrabladet.dk ved at købe adgang HER

Christian Eriksen fik spilletid fra start i topkampen mod Bayern München. Det vil være synd at sige, at danskeren greb den chance. Foto: Michael Dalder/Reuters/Ritzau Scanpix Champions League - 12. dec. 2019 - kl. 09:59 Langer ud efter Eriksen: - Han skal tage sig sammen

Mike Gordon har ry for at holde sig i baggrunden, men er tit at finde på tribunen. Foto: John Powell/Getty Images Premier League - 11. dec. 2019 - kl. 13:10 Lukkede lufthavn: Liverpool-boss i flykaos

Se også: SÅ går det løs: Se Liverpools VM-semifinale her!

31 kommentarer
Vis kommentarer