Formstærk Okore kan holde anfører på bænken

Den danske forsvarsspiller Jores Okore holder efter al sandsynlighed sin anfører Ron Vlaar på bænken lørdag

Aston Villas anfører Ron Vlaar er skadesfri til lørdagens kamp mod West Bromwich Albion i Premier League.

Alligevel skal han ikke nødvendigvis regne med spilletid. For den danske forsvarsspiller Jores Okore og hans makker i forsvaret Ciaran Clarke har gjort det så godt, at manager Paul Lambert ikke umiddelbart giver slip på duoen.

- Ciaran og Jores har været absolut fantastiske for os, og har skabt en god forståelse for hinanden.

- De er i form, og der er et godt, lille partnerskab på vej der, siger manager Paul Lambert til avisen Birmingham Mail.

Jores Okore lykønsker sin forsvarsmakker Ciaran Clark med scoringen Premier League Stærk Okore besejrer flyvende Schmeichel

Han fortsætter sine roser af danskeren og makkeren i midterforsvaret.

- I de fire kampe, de har spillet sammen, har de to været enestående. Man arbejder sig til at fortjene en plads på holdet.

- Når man er på holdet, må man kæmpe for at beholde den. De to spillere har virkelig spillet godt. Jeg er sikker på, at Ron (Vlaar, red.) Philippe (Senderos, red) og Nathan Baker ved, at de skal kæmpe virkelig hårdt for at komme tilbage på holdet, fortsætter han.

Jores Okore i aktion i sin comeback-kamp (Foto: All Over Press) Premier League Okore hyldet i omklædningen efter super-comeback

Jores Okore har på grund af en skade været ude af holdet i 14 måneder, da han kom med i en uafgjort 1-1-kamp mod Southampton. Siden da har han hjulpet Aston Villa til en stribe på fem kampe uden nederlag.

- For at være fair mod Jores, så havde han ikke spillet i 14 måneder, da han spillede mod Southampton, og det er meget længe. Så kommer han ind og præsterer, som han gør. Hans standard er virkelig høj, fortsætter manageren.

Hvis Aston Villa undgår nederlag lørdag, sætter holdet rekord under Paul Lambert. Holdet har aldrig før i hans manager-periode vundet tre kampe i træk. Holdet har heller ikke tidligere under hans ledelse prøvet at være uden nederlag i seks kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer