Fornærmet Mourinho: 30,33,43,69 - mere har jeg ikke at sige

Chelsea-manageren var tydeligvis ikke tilfreds med dommeren efter 1-1-resultatet mod Burnley - men han ville ikke kritisere ham direkte i frygt for endnu en straf. I stedet udpegede han fire episoder, der var afgørende for kampen

Chelsea spillede i dag noget skuffende 1-1 hjemme mod bundholdet Burnley, der udlignede ni minutter før tid. Dermed kommer Manchester City lidt tættere på London-klubben i tabellen efter deres storsejr på 5-0 over Newcastle lørdag aften.

Kampens mest dramatiske tidspunkt på Stamford Bridge indtraf efter en times spil, da Chelseas Nemanja Matic fik direkte rødt kort, efter han angreb og skubbede Burnleys Ashley Barnes til jorden.

Premier League TV: Mourinho giver den som tavs Birthe Rønn

Matic følte sig hårdt behandlet af Barnes, der stemplede serberen direkte på knæet. Barnes slap dog for straf, hvilket må siges at være en fejldom af dommer Martin Atkinson.

Men det var ikke den eneste fejltagelse, dommeren lavede i opgøret, hvis man spørger Chelsea manager, Jose Mourinho.

I et interview umiddelbart efter kampen var portugiseren noget tvær og fornærmet efter 1-1-resultatet, men Mourinho var dog ikke meget for at kritisere dommeren direkte.

Chelsea-manager José Mourinho åbenmundethed har givet ham nye problemer, og han valgte derfor at sende sin assistent, Steve Holland, til fredagens pressekonference (Foto: AP) Sport og Spil Mourinho – nu med mundkurv

Chelsea-manageren er nemlig tidligere i sæsonen blevet straffet for at kritisere dommerne, og derfor nøjedes han med en indirekte kritik - men det var tydeligt, at Mourinho var irriteret over flere kendelser i kampen.

- Der er fire episode, man kan skrive historien om kampen udfra. De sker efter 30., 33.,43. og 69. minutter. Men jeg kan ikke komme mere ind på det, for så bliver jeg straffet, sagde Mourinho blandt andet i interviewet og hentydede til de bøder han har fået fra det engelske fodboldforbund for sin tidligere kritik af dommerne.

Mourinho påpegede naturligvis situationen med Matic, hvor Burnleys Barnes også burde have fået direkte rødt kort.

Efter en halv time blev Ivanovic også hårdt tacklet, men Burnley slap endnu engang. Og i de to sidste episoder mente portugiseren, at Chelsea burde have fået straffespark - først da en Burnley-spiller ramte bolden med armen, og senere hen da Diego Costa blev skubbet i feltet.

Se episoderne igennem og se, om du er enig med Mourinho:

0 kommentarer
Vis kommentarer