Forstår det ikke: - Helt skørt

Jürgen Klopp siger, at han ikke er klog nok til at fatte, at Liverpool har slået et hul på 25 point til City

Klopp styrer mod mesterskabet, der har fuld fokus og derfor er FA Cuppen blandt andet blev nedprioriteret. Hør eksperternes syn på det her. Video: Discovery

Jon Dahl Tomasson vinder 8-0 i sin første officielle kamp som Malmö-træner. Foto: Jonas Olufson Skandinavien - 15. feb. 2020 - kl. 18:53 Drømmedebut: 8-0!

Liverpool udbyggede lørdag forspringet til Manchester City i toppen af den engelske Premier League til 25 point.

Det skete, da manager Jürgen Klopps mandskab slog bundholdet Norwich med 1-0 på en scoring af Sadio Mané med et kvarter tilbage af kampen.

- Forspringet er helt skørt. Jeg forstår det faktisk ikke - jeg er ikke klog nok.

- Jeg har ikke prøvet sådan noget førhen. Det er fremragende, og det er så svært at gøre, siger Jürgen Klopp til Sky Sports.

Tyskeren har en fortid som cheftræner i Borussia Dortmund og Mainz i hjemladet.

I 26 kampe i denne sæson har Liverpool vundet 25 gange og spillet en enkelt kamp uafgjort. Det var mod Manchester United tilbage i oktober.

Selv om Norwich i lørdagens opgør holdt stand frem til det sidste kvarter og havde chancen for at bringe sig foran, så fornemmede Klopp, at kampen ville tippe til Liverpools fordel.

- Jeg kunne se på spillernes ansigter, at de ikke var nervøse. De nød det, og hvis et af holdene skulle score, så ville det være os, siger Liverpool-manageren.

Med sejren over Norwich er Liverpool oppe på 17 sejre i træk i den engelske liga, hvor det efterhånden blot er et spørgsmål om tid, før klubbens første mesterskab i 30 år er en realitet.

Medregner man sidste sæson så har Liverpool vundet 34 af de 35 seneste ligakampe. Det betyder, at Klopps mandskab har hentet 103 point ud af 105 mulige point.

PSGs stjerner spillede 4-4 mod bundholdet. PASCAL ROSSIGNOL/Ritzau Scanpix Fransk fodbold - 15. feb. 2020 - kl. 20:11 Sidste sekund: Smider sejren i absurd comeback

Christian Eriksen leder efter første kamp fra start. Foto: MARCO BERTORELLO/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold - 15. feb. 2020 - kl. 17:56 - Kun fordi det er en nødsituation

Trent Alexander-Arnold har været flyvende for Liverpool, siden han for alvor fik pladsen og etablerede sig i højre forsvarsside. Lige nu er han blandt kandidaterne som verdens bedste højre back. Foto: Dylan Martinez / Ritzau Scanpix Sport og Spil Liverpool-darlings mormor havde forhold til Sir Alex

94 kommentarer
Vis kommentarer