Annonce:
Annonce:

Forundret Eriksen til topmøde i Tottenham

Den danske Premier League-profil har kaldt manageren i samråd - han vil have 10'er-pladsen tilbage i Tottenham

Christian Eriksen har angiveligt været til møde hos Mauricio Pochettino. (Foto: PA)
Christian Eriksen har angiveligt været til møde hos Mauricio Pochettino. (Foto: PA)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Det har været diskuteret vidt og bredt, hvad der er Christian Eriksens bedste position.

Både på landsholdet og hos fynboens engelske arbejdsgiver, Tottenham, har det været diskuteret, om den danske playmaker kommer bedst til sin ret centralt i 10'er-positionen eller ude på den venstrekant, hvor Mauricio Pochettino ofte har placeret Eriksen.

Schmeichel og co. tager fusen på Tottenham og Eriksen

Tidligere har Christian Eriksen udtalt, at han godt kan lide at spille på kanten, hvor der kan være lidt mere plads at arbejde på end i det ofte overbefolkede område lige bag angriberen.

Men nu har Eriksen angiveligt mistet lysten og tålmodigheden til at spille på venstrekanten.

Således skriver London Evening Standard fredag, at Christian Eriksen har været til møde med Tottenhams argentinske træner, Mauricio Pochettino.

Annonce:

Ifølge avisen undrer Christian Eriksen sig over, at han ikke får lov til at spille sin favoritposition lige bag Tottenhams målfarlige angriber Harry Kane og har derfor bedt Pochettino om en forklaring på sin placering på kanten.

Ifølge Evening Standard vil Eriksen naturligvis spille der, hvor hans træner ønsker det, men danskeren skal angiveligt være af den opfattelse, at han kan tilbyde Tottenham mere, hvis han spiller centralt.

Christian Eriksen sendt på bænken

Da Tottenham onsdag tabte topopgøret mod Leicester og Kasper Schmeichel 1-0 på White Hart Lane, fik Eriksen lov til at indlede kampen på sin yndlingsposition. Her fik han 71 minutter, inden han blev erstattet af Mousa Dembélé, men ellers har det været småt med spilletiden på den position.

Således skal man helt tilbage til begyndelsen af sæsonen for at finde en periode, hvor Mauricio Pochettino foretrak Eriksen på pladsen.

Annonce:

Siden Capitol One Cup-nederlaget til Arsenal i september er det kun blevet til sporadiske optrædende på pladsen, hvor især kometen Delle Alli og Dembélé har optrådt. Men også Nacer Chadli, Heung-Min Song, Ryan Mason og Joshuah Onomah har spillet der.

Her scorer Eriksen sine første PL-mål i denne sæson:

I det hele taget har Christian Eriksen ikke spillet samme fremtrædende rolle som i sidste sæson. Foreløbigt er det kun blevet til to scoringer i Premier League og fire i alle turneringer. Han er blevet udskiftet flere gange og i 2-1-sejren over Watford var han endda henvist til en startplads på bænken.

Samtidig er der blevet stille omkring den imødesete kontraktforlængelse med danskeren.

Det var ventet, at Tottenham ville forlænge med Christian Eriksen, hvis nuværende kontrakt løbet til 2018 og formentlig er udstyret med en option, der giver klubben mulighed for at forlænge med yderligere en sæson.

Annonce:

En forlængelse vil med stor sandsynlighed betyde, at Eriksen taget et klækkeligt lønhop. Han formodes at tjene i omegnen af 350-400.000 kroner i grundløn om ugen, mens diverse bonusaftaler kan løfte lønchecken til ca. 450.000 kroner, hvis han bevarer sin startplads.

Tottenham forlænger med eftertragtet ung komet

Men tilsyneladende har begge parter masser af tålmodighed. For enhver snak om en aktuel forlængelse er forstummet i Tottenham, hvor man i stedet har koncentreret sig om at forlænge med sæsonens store åbenbaring Delle Alli.

Christian Eriksen og Tottenham møder lørdag Sunderland hjemme på White Hart Lane.

Her redder stortalent Tottenham fra nederlag:  

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: