Foto af stjernemålmand chokerer: - Det er jo Schwarzenegger!

Petr Cech har brugt sommeren på at pumpe sig klar til målmandskampen i Arsenal

Petr Cech har gennemgået noget af en forvandling hen over sommeren. Arkivfoto: AP Photo/Rui Vieira
Petr Cech har gennemgået noget af en forvandling hen over sommeren. Arkivfoto: AP Photo/Rui Vieira

Der er kommet pres på Petr Cech i løbet af sommeren, idet Arsenal har hentet den talentfulde tysker Bernd Leno ind til målmandsposten.

Men Petr Cech har angiveligt svaret igen med bænkpres.

Da Arsenal-stjernerne mødte op til træning efter sommerpausen, var det i hvert fald en helt ny udgave af den tjekkiske stjernekeeper, der mødte op. 

En ganske pumpet udgave, der får manges tanker ledt hen på Arnold Schwarzenegger eller Hulk (altså den grønne af slagsen, red.).

Petr Cechs navn er blevet nævnt hyppigt som en del af dette transfervindues keeperkabale, og den 36-årige tjekke er blandt favoritterne til at overtage handskerne i sin tidligere klub Chelsea, hvis Thibaut Courtois som venter rykker teltpælene op og flytter til Madrid.

Cechs agent, Viktor Kolar, slår dog fast over for ESPN, at målmanden har fuld fokus på at blive i Arsenal og slås for pladsen i kassen.

- Der er altid travlt om Petr, når transfervinduet er åbent, men han fokuserer maksimalt på den nye sæson i Arsenal, og der er ikke nogen specifikke bud på bordet, siger Viktor Kolar.

Arsenals ny cheftræner, Unai Emery, har udtalt, at keeperkampen i Arsenal er helt åben, og han har ikke låst sig fast på, hvem der bliver førstevalget for The Gunners.

Hvor om alting er, så kan Petr Cech ikke bebrejdes for at have ligget på den lade side denne sommer...

Alisson Becker kan nu kalde sig verdens dyreste målmand. Foto: AP Premier League Storklub bekræfter rekordhandel: Nu er han verdens dyreste målmand

Kasper Schmeichel spillede et glimrende VM, og det kan muliigvis bane vejen for et skifte til Chelsea. Foto: Finn Frandsen Chelsea Schmeichel på ønskelisten i Chelsea

Arsene Wenger takkede endelig af i Arsenal efter den forgangne sæson. Foto: AP Premier League Udskældt træner-legende: Det var min største fejltagelse

Arsenal er  tilsyneladende blevet narret til at indgå en falsk aftale med en svindler, der gav sig ud for at repræsentere den kinesiske bilproducent BYD Auto. Foto: Tim Ireland/AP Premier League Premier League-gigant udsat for bizar svindel - skrev kontrakt med svindler

48 kommentarer
Vis kommentarer