Foto får fans til at spekulere: Afslører Zlatan sin klub her?

Zlatan Ibrahimovic optræder på et foto for sit eget tøjmærke med et muligvis afslørende budskab

Zlatan Ibrahimovic' kontrakt med Manchester United udløber officielt om en uge, men det er allerede en kendsgerning, at den langtidsskadede svenske stjerne ikke fortsætter hos den engelske storklub.

Fans verden over venter i spænding på, hvor Zlatan har tænkt sig at fortsætte karrieren, og nu har svenskeren selv måske givet et hint.

Zlatans eget tøjmærke A-Z har nemlig lagt et foto af Zlatan ud på Instagram med teksten 'Welcome to Los Angeles'.

zlatan

Det har straks sat gang i spekulationerne omkring, om Zlatans næste klub ligger i Los Angeles, hvor LA Galaxy har gode erfaringer med stjernespillere. Det var således her, at David Beckham spillede fra 2007 til 2012.

Da Zlatan blev korsbåndsskadet i Europa League-kvartfinalen mod Anderlecht blev der spekuleret i et karrierestop, men svenskeren var hurtig til at afvise.

- Jeg vil som alt andet komme igennem dette og komme tilbage endnu stærkere. Én ting er i hvert fald sikkert: Jeg beslutter, hvornår det er tid til at stoppe. At give op er ikke en mulighed, sagde Zlatan Ibrahimovic i april.

I maj lød det fra rådgiveren, at det var 100 procent sikkert, at Zlatan ville fortsætte i Europa, men nu lyder det mere åbent.

- Ibra har det godt. Han har modtaget så mange tilbud - både fra USA og mange andre klubber, sagde Raiola for et par dage siden til Gazzetta dello Sport.

- Han skal ikke til Napoli. Milan har ikke taget kontakt til mig. Hvis Galliani stadig havde været i klubben, så ville Zlatan spille i Milan, lød det fra Raiola.

59373049.jpg 

For et skifte til USA taler også, at det tilbage i marts lød, at Mino Raiola var på rundtur på den amerikanske vestkyst, og allerede dengang forlød det, at LA Galaxy ville gøre Zlatan til den bedst betalte MLS-spiller i historien.

Mens fotoet fra Zlatans tøjmærke altså let kan tolkes som et skifte til LA Galaxy, så går andre spekulationer på, at teksten blot fortæller, at tøjmærket nu også sælges i Los Angeles, men endnu har Zlatan altså ikke selv forklaret meningen.

Den svenske mega-stjerne har netop været i Oslo for at reklamere for sit tøj, og her blev han spurgt til rygtet om, hvorvidt han skal spille i USA, men svarede blot med humor.

- Jeg kommer til Norge, sagde Zlatan til VG.

Først til januar ventes Zlatan Ibrahimovic spilleklar igen efter sin korsbåndsskade. Det passer fint med, at han kan være klar til den kommende sæson i USA, hvor man i modsætning til i Europa spiller efter kalenderåret.

TV: Her ryger Zlatan og holdkammerater i slagsmål efter CL-skandale:

Sommerens bedste tilbud: Få gal verdensstjerne gratis

På luksushotel: Træner Zlatan virkelig allerede igen?

Bag om Ronaldo-balladen: Derfor vil han væk - og her er mulighederne

Det er fuldstændig hat og brille

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.