Fotografen får skylden: Denne mand er helt oppe at køre!

Evertons nyindkøb Aaron Lennon fik hug for at se for mut ud til præsentationen i sin nye klub

Denne mine fik Evertons fans til at stille spørgsmålstegn ved, hvorvidt Aaron Lennon overhovedet havde lyst til at spille for klubben. (Foto: Peter Byrne/PA)
Denne mine fik Evertons fans til at stille spørgsmålstegn ved, hvorvidt Aaron Lennon overhovedet havde lyst til at spille for klubben. (Foto: Peter Byrne/PA)

Everton FC nåede lige at få fingrene i den lille højrekant Aaron Lennon fra Tottenham inden transfervinduets lukketid.

Desværre for Everton ser deres nyindkøb ikke ligefrem glad ud på de billeder der er blevet taget af ham på den officielle side www.evertonfc.com. 

Det har på de sociale medier skabt en del debat om skiftet, og hvor tilfreds Lennon var med handelen. På Twitter understreger Lennon, at han skam er meget glad for sin nye blå trøje.

Everton-manager Roberto Martinez har også været ude og skyde skylden på fotografen. Ifølge Daily Mail siger han:

- Han er meget glad - jeg ville skyde skylden på fotografen, fordi det er hans job at få ham til at lave et nice smil.

Roberto Martinez udtalte også at han så et mere fokuseret ansigtsudtryk, og en person der var helt klar til at træne og performe.

(Foto: Peter Byrne/AP) Premier League Everton-manager: Kan stadig nå CL

- Det er svært at købe en spiller i vinterens transfervindue, fordi de typisk ikke er klar til at spille fra start på grund af ligaen og deres fysiske form, udtaler han.

Alt i alt må man konstatere, at begge parter er glade for handlen ... formentlig!

Johan Larsson er ny mand i Brøndby-trøjen (Foto: Nicki Reinhardt/Brondby.com) Intl. fodbold Så lukkede transfervinduet: Her er dagens største handler

0 kommentarer
Vis kommentarer