Fyret! Premier League-manager smidt på porten

Alan Pardew er fortid i kriseramte West Bromwich Albion

Så gik den ikke længere.

Alan Pardew er færdig som manager i West Bromwich efter hjemmenederlaget til Burnley lørdag eftermiddag. Et nederlag, der efterlader klubben på en håbløs sidsteplads uden nogen udsigt til redning forud for sæsonens resterende seks kampe i Premier League.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside og på Twitter, hvor man kalder afskedigelsen for 'en fælles beslutning' - ligesom de også oplyser, at Pardews højre hånd, John Carver, forlader klubben.

Artiklen fortsætter under tweetet.

West Brom

Dermed fik Pardew blot fem måneder i spidsen for West Bromwich, efter han overtog klubben i november, da Tony Pulis røg ud efter en elendig stime.

I stedet overtager en anden fra klubbens trænerteam - Darren Moore - midlertidigt. Og han får noget af en opgave, for West Bromwich har i øjeblikket ti point til redning med 18 tilbage at spille om.

Se den fremragende scoring, der endte med at få Alan Pardew fyret i West Bromwich

Arbejdsløs igen
Det er anden gang på 16 måneder, at englænderen stopper i en Premier League-klub.

Kort før jul i 2016 sagde Crystal Palace efter en dårlig periode farvel og tak til 56-årige Pardew, der også har en fortid som manager i West Ham og Newcastle.

Fyringen kommer blot lidt mere end en uge efter, at Southampton valgte at skille sig af med Mauricio Pellegrino for i stedet at hive Mark Hughes ind som manager for Pierre-Emile Højbjerg og holdkammeraterne.

52710193.jpg

Sæsonens fyringer i Premier League

Kvæstet i vanvids-jubel: Tramper modstander i hovedet

Nu rabler det for verdensstjerne: Jeg vil gerne slå ihjel

Tennis-baben Malou: Her er historien om bryst-billedet