Fyret!

Sam Allardyce rykkede Everton fra 13.- til 8.-pladsen i Premier League, men må nu kigge sig om efter nyt job

'Big Sam' vil ikke længere være at finde i Everton. Foto: Paul Ellis/Ritzau Scanpix.
'Big Sam' vil ikke længere være at finde i Everton. Foto: Paul Ellis/Ritzau Scanpix.

Premier League-klubben Everton er på jagt efter en ny manager.

Klubben har valgt at smide Sam Allardyce på porten, selv om den tidligere engelske landstræner har været en vigtig brandslukker for den blå Liverpool-klub.

- På vegne af bestyrelsen, ledelsen og ejeren vil jeg gerne takke Sam for den indsats, han har leveret i Everton de seneste syv måneder. Han kom til os på et svært tidspunkt, og han gav os stabilitet, og det er vi ham taknemmelige for.

- Men vi har truffet en beslutning om, at han ikke er en del af vores langsigtede planer, og vi vil ansætte en ny manager denne sommer. Rekrutteringsprocessen begynder omgående, siger Everton-direktør Denise Barrett-Baxendale.

Allardyce blev ansat i Everton 30. november. På det tidspunkt lå klubben nummer 13 efter at have fået 15 point i sæsonens 14 første ligakampe.

Siden fik Allardyce rykket holdet væk fra nedrykningsspøgelset, og Everton sluttede Premier League-sæsonen på ottendepladsen.

Tilbage i oktober fyrede Everton hollænderen Ronald Koeman, da klubben lå under nedrykningsstregen. Inden Allardyce gjorde sin entre, stod David Unsworth midlertidigt i spidsen for klubben.

Mandag var mestrene fra Manchester City ude i byens gader, for at fejre holdets fænomenale sæson. Den yngste Premier League vinder i historien, Phil Foden, står med pokalen. Foto: Matt McNulty/JMP/REX/ALL OVER PRESS Premier League Historiens yngste PL-vinder var for ung

Bas Dost har været flyvende for Sporting. Nu vil han væk, og det blev for meget for klubbens fans. Arkivfoto: All Over Press Intl. fodbold Stjernen slået til blods: Vanvittige 'fans' angreb egne spillere

7 kommentarer
Vis kommentarer