Genialt: United-profil går mål-amok med fans

Det var ikke kun tilhængerne af Manchester United, der jublede løs på tribunen søndag, da Wayne Rooney scorede mod Liverpool. Klubbens forsvarsprofil Phil Jones var også med i bunken

Store, kendte fodboldspillere - især dem i Premier League - plejer at være svære at komme i kontakt med for de hungrende fans.

Stjernerne i den bedste engelske række er meget beskyttede, og derfor er det ikke tit, at fans får lov til at komme helt tæt på deres yndlingsspillere.

Men en gruppe tilhængere af Manchester United fik sig en stor oplevelse søndag, da de var til stede på udebane-afsnittet på Anfield i rival-opgøret mellem United og Liverpool.

Se også: Kritisabelt niveau: Rooney snød Liverpool

Klubbens forsvarsprofil Phil Jones, der var ukampdygtig til opgøret, valgte at stå og se kampen med klubbens fans på tribunen i stedet for at ligge hjemme i sofaen.

Og da Wayne Rooney afgjorde kampen i slutningen af anden halvleg, gik hele udebane-tribunen mål-amok. Også Jones, der hoppede og skrålede af glæde over den vigtige sejr til 'De Røde Djævle'.

Se Jones' vilde jubel med fansene i videoen øverst i artiklen

Jones var ikke den eneste United-spiller, der støttede tilhængerne på tribunen. Michael Carrick og Marcos Rojo var også til stede på Anfield blandt de jublende tilhængere.

 

21 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere