Genkender du verdensstjernen?

Tottenhams sydkoreanske landsholdsspiler Heung-Min Son har brugt coronakrisen til at aftjene sin værnepligt. Nu er der dukket billeder op af ham i 'kampuniform'

Son aftjener sin værnepligt, mens der er fodboldstilstand i Premier League. Foto: Ritzau Scanpix
Son aftjener sin værnepligt, mens der er fodboldstilstand i Premier League. Foto: Ritzau Scanpix

Tottenhams sydkoreanske verdensstjerne Heung-Min Son har brugt coronapausen i Premier League i det sydkoreanske militær.

Det er en pligt for alle mandlige sydkoreanske statsborgere under 28 år at aftjene deres værnepligt, og da Son nærmede sig 'udløbsdatoen' - da han snart fylder 28 - og alligevel ikke kunne spille fodbold på grund af den verserende coronakrise, valgte han efter aftale med klubben at få overstået det.

Han skal gennemføre et par ugers værnepligt i den sydkoreanske hær, og det er i den forbindelse, at billederne af en kampklædt Son er dukket op.

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix

Med en hjelm på hovedet med nummeret '136' påtrykt ses Son på vej tilbage til basen efter at have færdiggjort en øvelse i felten med sine med-aspiranter.

Den sydkoreanske offensiv-profil har dog ikke lang tid tilbage af sin værnepligt. Han startede således 20. april og har derfor blot få dage tilbage, inden han atter kan vende tilbage til England.

Frygter kaos: - Det kan blive meget grimt

Kaos i Premier League - bundklubber rotter sig sammen

Ligesom i resten af Fodboldeuropa diskuteres det i disse tider, hvornår Premier League atter kan få grønt lys til at afvikle kampe.

Hvis alt går, som fodboldfans håber, og Premier League snart ruller igen, så vil Son være klar til kamp, når Tottenham atter skal på grønsværen.

Tåregas og atomtræning: Helvedesuger venter Tottenham-stjerne

To Tottenham-spillere undskylder for coronakikser

Hopper i hæren