Gerrard afslører: Her fortsætter jeg karrieren

Steven Gerrard bekræfter nu til Liverpool-tv, hvilket land han fremover skal spille i

Steven Gerrard bekræfter nu, at han skal til USA til sommer (Foto: AP)
Steven Gerrard bekræfter nu, at han skal til USA til sommer (Foto: AP)

I går kom det frem, at Steven Gerrard forlader Liverpool, hvor han har spillet hele sin karriere.

Der har været spekuleret i, at Gerrard fortsætter karrieren i den amerikanske liga MLS, og nu bekræftes det af Liverpool.

- Steven Gerrard bekræfter, at han skifter til USA denne sommer. Se det eksklusive interview klokken 17 (18 dansk tid) på Liverpool-tv, lyder det i en Twitter-besked lørdag formiddag.

Det er endnu uvist, hvilken klub Gerrard skal spille i, men David Beckhams tidligere klub Los Angeles Galaxy har været nævnt som favorit.

Steven Gerrard er velkommen hos den tidligere Manchester United-manager David Moyes (Foto: AP) Premier League Tidligere United-manager: Gerrard, kom til mig

I går fortalte Gerrard, at hans nye klub i hvert fald ikke bliver engelsk.

- Jeg fortsætter med at spille, og selv om jeg ikke kan sige lige nu, hvor det bliver, kan jeg sige, at det bliver et sted, hvor jeg ikke kommer til spille for en konkurrerende klub og således heller ikke kommer til at spille mod Liverpool. Noget jeg aldrig ville kunne, sagde Gerrard i går.

Sami Khedira er et af 18 stjernenavne, der kan kontaktes nu med henblik på et gratis sommerskifte (Foto: AP) Premier League Værsgo: 18 stjerner din klub kan hente gratis

Det vides ikke, om Gerrard i interviewet klokken 18 også afslører navnet på sin nye klub. Tidligere på dagen talte den tidligere Manchester United-manager David Moyes for, at Gerrard skulle komme til Real Sociedad.

- Han har haft en stor karriere for sin klub og for England, og han vil blive svær at erstatte. Hvis han nogensinde skulle ønske at komme til Spanien for at spille, så ved han, at han kan ringe til mig, siger Moyes til Daily Mail.

Se højdepunkter fra Gerrards Liverpool-karriere her:

0 kommentarer
Vis kommentarer