Gerrard afslører: Liverpool-manager kunne ikke lide mig

Steven Gerrard fortæller, at alt ikke var fryd og gammen under overfladen

Steven Gerrard afslører utilfreds med Rafael Benitez (Foto: AP)
Steven Gerrard afslører utilfreds med Rafael Benitez (Foto: AP)

Steven Gerrard forlod i sommer Liverpool efter 18 sæsoner på klubbens førstehold. Seks forskellige managere har han haft over sig, men ikke alle har han et lige godt forhold til.

- Jeg tror ikke, at Rafa Benitez kunne lide mig som person. Jeg er ikke sikker på hvorfor, men det er den følelse, jeg har med ham, skriver Gerrard i sin nye bog 'My Story'.

- Jeg kan tage telefonen og ringe til alle mine tidligere managere i Liverpool - bortset fra Rafa, lyder det fra Gerrard.

- Det er en skam for vi deler jo den aften, der formentlig var den største i begge vores karrierer - nemlig Champions League-triumfen i Istanbul i 2005 - og nu er der så ingen kontakt mellem os, skriver Gerrard.

Fans ville elske ham: Mourinho perfekt i Liverpool

Gerrard undrer sig: Med det rigtige tilbud var jeg blevet

Benitez' og Gerrards overfladiske forhold kom til udtryk i dagligdagen.

- På pressemøder kaldte han alle andre spillere for deres fornavne, men jeg var altid 'Gerrard'. Det var det samme i omklædningsrummet. Han ville gerne bruge kælenavne, men jeg var altid bare 'Gerrard', skriver Gerrard.

Der var dog også gode ting ved Benitez' stil.

- Vores forhold var ultra-professionelt og hans kulde drev mig til at blive en bedre spiller. jeg var sulten efter at gøre mig fortjent til et kompliment fra ham, men også sulten efter at vise ham, at han faktisk behøvede mig som spiller, skriver Gerrard.

Ud over Benitez har Gerrard også haft Roy Evans, Gerard Houllier, Roy Hodgson, Kenny Dalglish og Brendan Rodgers.

Se Gerrards sidste mål for Liverpool her: