Gerrard før sidste derby: Elsker møderne med Everton

Steven Gerrard skal lørdag møde Everton for sidste gang med Liverpool i Premier League

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Steven Gerrards 33. kamp i Liverpool-trøjen mod Everton bliver også den sidste mod lokalrivalerne i Premier League.

Det er med vemod, at legenden lørdag aften på Evertons Goodisons Park spiller sit sidste Merseyside-derby inden skiftet til LA Galaxy efter denne sæson.

- Det er kampen, jeg ser frem til i begyndelsen af enhver sæson. Jeg elsker at spille mod Everton. Jeg har venner og familie, der holder med Everton, og det handler om at have håneretten i byen.

Per Krøldrup havde ikke et godt ophold i Everton - det får han endu et bevis på nu... (Foto: POLFOTO) Premier League Dansker blandt de værste i Liverpool-derby

- Jeg elsker drillerierne med Evertons fans. Det er hvad, fodbold handler om; de store rivaliseringer og store kampe, siger Steven Gerrard til Liverpools hjemmeside.

34-årige Gerrard føler sig dog rutineret nok til ikke at lade sig påvirke af lørdagens emotionelt store kamp.

- Jeg fokuserer på den nøjagtigt, som jeg har gjort ved alle andre lokalopgør. Det er anderledes end et normalt ligaopgør, men jeg glæder mig og håber, jeg kan tilføje et godt resultat til min fine derby-statistik, siger midtbanespilleren.

Han kan i teorien komme til at møde Everton flere gange i dette forår. Men det kræver, at Liverpool og Everton begge avancerer i Europa League og tørner sammen her senere i turneringen.

Premier League TV: Liverpool-derby splitter familier

Inden lørdagens kamp, der begynder klokken 18.30, ligger Everton på en skuffende 12.-plads i Premier League, mens Liverpool fra sin position som nummer syv har brug for en sejr for at holde sig inde i kampen om Champions League-pladserne til næste sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer