Gerrard: Real Madrid-kamp grunden til Liverpool-exit

Steven Gerrard erkender, at en af de helt store grunde til hans Liverpool-exit var uventet bænkplads mod Real Madrid

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Der var store frustrationer at spore blandt Liverpool-tilhængere verden over, da Steven Gerrard meddelte sin afgang forud for den kommende sæson. Midtbanespilleren har været del af førsteholdet siden 1998, hvor han har markeret sig som en loyal klubmand. Efter sin beslutning udtalte Gerrard dog, at intet kunne have fået ham til at ændre sin mening.

Katastrofal Liverpool-afsked til Gerrard

Nu afslører Liverpool-ikonet dog en specifik episode, der fik det berømte bæger til at flyde over. I en Champions League-duel ude mod Real Madrid blev Gerrard nemlig overraskende placeret på bænken, og dette var en af de helt store faktorer bag hans beslutning:

- Det var på dette tidspunkt, jeg for alvor begyndte at tænke på, hvad der skulle ske. Jeg havde nogle samtaler med manager Brendan Rodgers, hvor han flere gange gjorde det klart, at han skulle til at dosere mine kampe. Han ville passe på mig, mens det var vigtigt, at jeg var frisk.

- Men denne situation på Bernabeu var lidt unik for mig. Det var Real Madrid, vi skulle spille mod, og jeg må indrømme, at jeg virkelig gerne ville have spillet det kamp i stedet for bænken, siger Steven Gerrard i et interview med Rio Ferdinand til BT Sports og fortsætter:

- Jeg sad ude på bænken, og var helt ødelagt, fordi jeg så gerne ville spille. Dette var en af de situationer, der fik mig til at beslutte et exit. Det skubbede mig i hvert fald i retning af, at jeg burde prøve noget andet, udtaler midtbanespilleren.

Daniel Agger: Når Gerrard taler, lytter alle

Steven Gerrard var i Liverpool fra 1987 til 2015. Han startede i klubben som ungdomsspiller, og markerede sig hurtigt som en loyal mand for klubben. Midtbanespilleren er 35 år, og skal nu prøve sig af i MLS hos LA Galaxy.

Gerrard har lavet mange mål for Liverpool i løbet af sin karriere - men den første scoring i sin klub glemmer man aldrig som spiller. Gense midtbanespillerens første mål for 15 år siden, der blev scoret mod Sheffield Wednesday:

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+