Gerrard siger farvel til fansene: Klubben kunne intet gøre

Steven Gerrard mener ikke, at Liverpool kunne have gjort noget for at få ham til at blive på Anfield

Steven Gerrard må lørdag vinke farvel til fansene på Anfield. (Foto: AP)
Steven Gerrard må lørdag vinke farvel til fansene på Anfield. (Foto: AP)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Se tv-klip fra en af Gerrards største bedrifter, CL-miraklet i Istanbul, i billedvinduet herover.

Lørdag aften er der lagt op til gåsehud på Anfield i Liverpool, når hjemmeholdet klokken 18.30 løber på banen til kampen mod Crystal Palace.

Steven Gerrard spiller sin sidste hjemmekamp for Liverpool, inden turen til sommer går til USA. Efter skiftet blev kendt har rygterne været mange omkring Liverpool, der angiveligt ikke gjorde nok for at holde på en af klubbens mest loyale spillere i historien.

Dette er dog ikke tilfældet. Steven Gerrard er afklaret omkring sit valg, og mener ikke, at klubben på nogen måde kunne have ændret det. Han glæder sig desuden over alle de positive henvendelser, han har fået fra sine fans i den seneste tid:

Legende til Gerrard: Drop tuderiet

- Der er ikke nogen, der bryder sig om kritik eller folk, der siger, at du har truffet et forkert valg. Af samme grund er det rigtig dejligt, at jeg i den seneste tid har modtaget stor støtte. Jeg mener dog ikke, at det er tilfældet, at klubben kunne have gjort noget anderledes i forhold til at beholde mig.

- Jeg har truffet beslutningen, fordi jeg mener, at det er det rigtige tidspunkt for mig. Da jeg først havde truffet den, tror jeg ikke på, at der var noget, der kunne ændre den. Nu er det vigtigt at slutte med en sejr, mens jeg skal spille godt. Så kan jeg fokusere på at sige farvel til fansene bagefter, siger Steven Gerrard til på et pressemøde forud for kampen.

Steven Gerrard har været i Liverpool siden 1987, hvor han spillede ungdomsfodbold i klubben. Siden 1998 har den engelske profil været del af klubbens førstehold, mens han i 2000 fik debut på det engelske A-landshold.

Gerrard ruster sig til svær afsked med Anfield

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun er dansk politiks nyeste protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind