God lir: City-fans håner Mourinho efter læge-sag

Manchester Citys supportere hyggede sig gevaldigt, da Chelsea sendte læge og fysio på banen for at behandle Gary Cahill under søndagens storkamp

Chelseas medicinske stab har været en af de helt store samtale-emner i fodboldverden den seneste uge.

Klubbens kontroversielle manager, Jose Mourinho, kom nemlig op i det røde felt sidste weekend, da sidste sæsons PL-mestre spillede 2-2 mod Swansea på hjemmebane.

Her valgte klubbens læge og fysio at løbe ind på banen, da Chelseas store stjerne Eden Hazard faldt til jorden få minutter før tid ved. Problemet for Mourinho var dog, at holdet allerede var i undertal efter en udvisning, og de ville ifølge ham komme under yderligere pres, når Hazard blev tvunget til at forlade banen efter behandlingen, som reglerne foreskriver det.

Kameraet fangede en sur portugisisk manager, der spruttede af raseri og råbte skældsord efter sine to medarbejdere.

TV: Gense episoden med en rødglødende Mourinho på sidelinjen her

Hele sagen sluttede med, at både lægen og fysioen blev degraderet og ikke blev udtaget til den kommende kamp, som blev spillet søndag eftermiddag mod Manchester City.

Derfor var der to helt nye ansigter med på Chelsea-bænken i Manchester, da City vandt storkampen mod Chelsea med hele 3-0.

Udover at nyde den store sejr, morede hjemmepublikum sig også med en pudsig episode sidst i 1. halvleg.

Chelseas keeper Asmir Begovic plantede ubevidst en knytnæve ind i fjæset på sin holdkammerat Gary Cahill ved et indlæg, og forsvarsspilleren havde så mange smerter, at han var nødsaget til at få hjælp fra bænken.

(Foto: AP)
(Foto: AP)
 

Da den nye Chelsea-fysio og -læge løb ind på banen, blev de mødt af klapsalver og ironiske tilråb fra Manchetser City-fansene, der naturligvis også har fulgt med i hele Mourinho-lægestab-sagen.

Og med et smil på læben råbte fansene ned til den medicinske stab, at de godt kunne forvente en fyreseddel en af de kommende dage.

- You'll be sacked in the morning, sang og råbte de storsmilende og drillende City-fans.

Du kan se den sjove episode i videoen øverst i artiklen.

8 kommentarer
Vis kommentarer