God lir! Spil på femårige Max Schmeichel som næste PL-vinder

En engelsk bookmaker giver dig nu mulighed for at smide penge på et sjovt bet: At Kasper Schmeichels søn også formår at vinde Premier League i sin levetid

Æblet falder ikke langt fra fodbold-stammen. Det kan Schmeichel-familien i hvert fald skrive under på.

Først vandt farmand Peter sit første mesterskab med Manchester United den 2. maj i 1993 - og præcis 23 år senere hentede sønnen Kasper guldet, da Chelsea tog point fra Tottenham. Begge to opnåede den store triumf i samme alder - 29 år gamle.

Schmeichel-familien blev dermed den kun anden familie, hvor både far og søn har vundet Premier League.

Det har familien Wright også. I 1998 vandt Ian Wright med Arsenal, og i 2006 hentede hans adopterede søn Shaun Wright-Phillips guldet med Chelsea.

Men måske kan Schmeichel-dynastiet fuldende et vaskeægte Premier League-hattrick i fremtiden.

Den danske Leicester-keeper har en søn ved navn Max, og selvom det langt fra er sikkert, at den fem-årige knægt skal spille fodbold, når han bliver voksen, har et engelsk bookmaker-selskab alligevel leget med tanken om, at endnu en Schmeichel i fremtiden kan løfte Premier League-trofæet.

Sky Bet tilbyder i hvert fald et odds på 250, hvis du vil spille på, at bette Max Schmeichel går i farmands og farfars fodspor. Og vil du gamble endnu mere, kan du sætte penge på, at unge Max også formår at vinde trofæet i en alder af 29 år - så får du pengene 1000 gange igen.

Selvom det virker som noget af et urealistisk scenarie, så ville det måske ikke være dumt at smide en 50'er på en af de to bets. Max Schmeichels far har i hvert fald bevist, at sensationer kan skabes...

TV: Se Kasper Schmeichels søn fejre mesterskabet sammen med farfar Peter i videoen øverst i artiklen  - og herunder kan du se Leicester-profilen løfte trofæet sammen med holdkammeraterne:

23 kommentarer
Vis kommentarer