Godt betalt: Mourinho tjener kassen på VM

José Mourinho skal være ekspert for en russisk TV-kanal under VM-slutrunden til sommer – men kun i fem dage, og han bliver særdeles godt betalt

José Mourinho får råd til en luksuriøs sommerferie efter at have lavet en aftale om at være ekspert på russisk tv i fem dage. Foto: AP
José Mourinho får råd til en luksuriøs sommerferie efter at have lavet en aftale om at være ekspert på russisk tv i fem dage. Foto: AP

Flere tidligere storspillere som Gianfranco Zola og Jamie Carragher har fungeret som eksperter, men også nuværende trænere er i høj kurs.

Ifølge den engelske avis, the Times, har både BBC og ITV forsøgt at kapre José Mourinho forud for sommerens VM-slutrunde i Rusland. Manchester United-manageren har dog takket nej til tilbuddene fra de britiske TV-stationer.

I stedet skal han være en del af den russiske TV-station, Russia Today. Den portugisiske manager skal arbejde for TV-stationen i fem dage under VM-slutrunden, og han vil komme til at tjene mindst 8,4 millioner kroner på foretagendet.

Mourinho vil få en rolle som ekspert i indledningen af turneringen, og han vil have sin base i den russiske hovedstad, Moskva. Efter jobbet som ekspert for russisk TV kan han koncentrere sig om at forberede Manchester United på 2018/19-sæsonen.

Også den tidligere danske landsholdsmålmand, Peter Schmeichel, er blevet hyret af den russiske TV-station, som er støttet af den russiske regering.

Klar med stor satsning: Mourinho følger Schmeichel

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.