Godt nyt for Eriksen: Pochettino bliver i Tottenham

Manager Mauricio Pochettino er blevet enig med Tottenham om forlængelse af kontrakten, hvilket sandsynligvis betyder, at Christian Eriksen også forlænger sin aftale

Det var nyheden, stort set alle Tottenham-fans må have ventet på gennem længere tid.

Manager Mauricio Pochettino er tæt på at forlænge sin aftale med Premier League-klubben for yderligere to år, så kontrakten løber til sommeren 2021.

Det bekræfter argentineren fredag.

I så fald vil de to parter have papir på hinanden fem år frem.

- Jeg tror på dette projekt og denne klub. Jeg ønsker at blive her. Det var en nem beslutning, når man føler kærligheden fra folk omkring klubben, og potentialet er enormt, så hvorfor ændre noget?, spurgte Pochettino retorisk ved fredagens pressemøde inden weekendens Premier League-runde.

- Vi har skabt en god atmosfære på træningsbanen, og jeg tror, at vi kan opnå store ting i fremtiden, sagde Pochettino.

Nyheden er god for Spurs og folk, der holder med holdet fra det nordlige London. For mange iagttagere mener, at netop Pochettinos position er afgørende for fremtiden for flere af klubbens stjerner som Harry Kane og Christian Eriksen.

Den populære managers forbliven i Tottenham betyder med al sandsynlighed, at profilerne i løbet af kort tid forlænger deres kontrakter med klubben.

Forlængelserne kommer sandsynligvis på papir, når sæsonen er overstået om tre kampe.

Først skal Tottenham lige sikre sig andenpladsen i Premier League - eller mesterskabet, hvis de stadig tror på det. Spurs har et forspring på fem point til Manchester City, mens Leicester foran har et forspring på syv point.

Premier League Sæsonen slut for Tottenham-håb

Stine Gyldenbrand Schmeichel har været sammen med Danmarks førstekeeper siden 2004 (Foto: Kenneth Meyer) Premier League 'Jeg er 29, har to børn og er gift - folk ser mig stadig som Peters søn'

Christian Eriksen kan se frem til nye holdkammerater i Tottenham. (Foto: AP) Premier League Træner afslører: De kan blive Eriksens nye holdkammerater

1 kommentar
Vis kommentarer