Godt nyt til Chelsea: Transfer-straf halveret

Chelsea FC må købe spillere til januar, når transfervinduet åbner

Se også: Glæd jer! Nu kan I se topfodbold på Ekstra Bladet

Den engelske fodboldklub Chelsea har lov til at gå på indkøb i januars transfervindue, hvis klubben ønsker det.

Den Internationale Sportsdomstol (CAS) har nemlig halveret straffen til Andreas Christensens klub, som tidligere var idømt transferkarantæne i to transfervinduer af Det Internationale Fodboldforbund (FIFA).

Det fastslår CAS i en afgørelse fredag.

Her fremgår det også, at den reducerede karantæne mod at købe spillere i et enkelt transfervindue blev udstået i sommerens transfervindue.

Den oprindelige bøde på 600.000 schweizerfranc er nu halveret til 300.000 schweizerfranc, hvilket svarer til lidt mere end to millioner kroner.

I februar sidste år straffede FIFA Chelsea med transferkarantænen, og Chelsea ankede afgørelsen i FIFA's eget system, men fik ikke noget ud af det.

Chelsea blev straffet for, at klubben ifølge FIFA i 29 tilfælde har forbrudt sig mod reglerne om kontrakter med udenlandske spillere under 18 år.

Ifølge FIFA har klubben også begået andre fejl. De er sket i forbindelse med registrering af mindreårige spillere.

CAS begrunder sin halvering af straffen med, at der er tale om markant færre spillere, end FIFA vurderede. Ifølge CAS er Chelsea kun skyldige i 'cirka en tredjedel' af de tilfælde, som FIFA fandt Chelsea skyldige i.

Christian Eriksen er røget ud i kulden i Tottenham. Noget, der ifølge Thomas Gravesen ikke kun er til skade for danskeren, men også for klubben. Foto: Eddie Keogh Premier League - 5. dec. 2019 - kl. 14:35 Gravesen langer ud efter Eriksen-behandling

Se også: Fræk United-legende: Fantastisk, hvis Liverpool dummer sig

Kim Brink leverede sit svendestykke, da han forberedte sig til - og orkestrerede sit mandskab til den legendariske sejr i Madrid. Foto: Lars K. Mikkelsen/Ritzau Scanpix Sport og Spil Sad på lokum hele natten før miraklet i Madrid

Sport og Spil Maradonas datter smider tøjet: Springer ud som undertøjsmodel  

7 kommentarer
Vis kommentarer