Gør klar til giga-transfer: United satser stort på Real Madrid-stjerne

Manchester United har angiveligt ikke opgivet kampen om at hente Toni Kroos til England, og nu melder The Independent, at der til sommer gøres endnu et forsøg på at købe Real Madrid-stjernen

Allerede i 2014 var han på ønskelisten i Manchester United, men dengang lykkedes det ikke den engelske topklub at hente Toni Kroos.

Den tyske midtbanespiller forlod i stedet Bayern München til fordel for Real Madrid, men interessen fra Manchester har aldrig rigtig lagt sig.

Gentagne gange er Kroos blevet kædet sammen med et skifte til Old Trafford - i takt med at han har etableret sig mere og mere i Spanien og er blevet en profil for Real Madrid.

Nu mener The Independent, at han snart kan få mulighed for at blive det samme i Premier League.

Således melder det engelske medie, at det store stjerne-salg skulle være under opsejling i Real Madrid til sommer som følge af en hovedrengøring i truppen.

Der skal angiveligt gøres plads i budgettet til at hente et kæmpe navn til truppen, som i denne sæson har præsteret langt under niveau i den hjemlige liga.

Det kan bane vejen for et Kroos-skifte til United, hvor José Mourinho ikke lægger skjul på, at han mangler en ny midtbanespiller, når Michael Carrick indstiller karrieren til sommer.

- Nogle af jer (medier, red.) bliver ved med at sige, at vi vil købe den og den angriber eller kantspiller. I kan beskylde mig for mange ting, men I kan ikke påstå, at jeg har løjet for jer. Når jeg ikke ønsker at sige noget, lader jeg være. Men jeg laver ingen numre med jer. Vi leder efter en midtbanespiller, og vi vil forsøge at hente en, siger Mourinho.

Den portugisiske manager nåede lige akkurat ikke at have Kroos under sine vinger i Madrid, da manageren forlod Bernabeu sæsonen inden, tyskeren kom til.

Men kvaliteterne hos den centrale midtbane-profil er uomtvistelige, og Mourinho har, ifølge The Independents oplysninger, Kroos til at stå øverst på ønskesedlen til sommer. En liste, der også skulle tælle Dortmund-kometen Julian Weigl.

Forud for sæsonen hentede United rekord-købet Paul Pogba til midtbanen, ligesom også Nemanja Matic er kommet til fra Chelsea.

Spansk fodbold Otte mål i Reals comeback-sejr

Manchesterc Kæmpe sensation: Se kultspiller sende suveræne City ud!

59 kommentarer
Vis kommentarer