Annonce:
Annonce:

Graham Potter fyret i Chelsea

Chelsea-træneren er efter en periode med skuffende resultater blevet fyret i storklubben Chelsea. Det annoncerer klubben i en pressemeddelelse

×
Det er 'efterhånden en parodi', konkluderede Brian Laudrup i kølvandet på Graham Potters interview oven på 0-2-nederlaget til Aston Villa lørdag. Og noget tyder på, angrebslegendens gamle klub er enig - i hvert fald er Potter nu fortid på 'broen'.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Farvel og tak - Graham Potter er færdig i fodboldklubben Chelsea.

Det sker efter en periode med svingende resultater på trods af, at London-klubben har været uhyre aktive på transfermarkedet - senest i vinterens vindue. 

Chelsea har annonceret afskeden i en pressemeddelelse på sin hjemmeside:

'Chelsea FC annoncerer, at Graham Potter har forladt klubben. Graham har indvilliget i at samarbejde med klubben for at sikre en glidende overgang'.

'I sin tid i klubben har Graham taget os til kvartfinalen i Champions League, hvor vi skal møde Real Madrid. Chelsea vil gerne takke Graham for hans indsats, bidrag og ønsker ham held og lykke i fremtiden'.

Knap syv måneder i sædet
Storklubben er trods succesen i Champions League på en beskeden 11.-plads i Premier League og har langt op til topholdene.

Det bliver Bruno Saltor, der var en af Grahams assistenter i Chelsea, som overtager træner-sædet i klubben.

Annonce:

Potter nåede under syv måneder som træner for London-klubben. Det blev kun til fire Premier League-sejre i nitten kampe for det blåklædte mandskab.

Transfers uden effekt
Klubben har i løbet af sæsonen brugt flere penge end hele Bundesligaen sammenlagt, og derfor kan den nye ejer Todd Boehly næppe være tilfreds med det, Potter har præsteret i klubben.

Han er den anden træner i Premier League, som denne søndag har mistet sit job. Tidligere på dagen blev Brendan Rogers fyret i Leicester.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: