Grim overraskelse for Eriksen

Tottenham måtte overraskende se sig slået med 0-1 på hjemmebane mod West Ham i Premier League

Tottenham kunne lørdag tage et stort skridt mod at slutte Premier League-sæsonen på tredjepladsen, men i stedet endte det i skuffelse.

På hjemmebane blev London-derbyet mod West Ham tabt med 0-1. Det sker bare tre dage inden, at Tottenham skal spille den første Champions League-semifinale mod hollandske Ajax.

Tottenham ligger fortsat nummer tre med 70 point og to kampe tilbage at spille. Chelsea og Arsenal følger efter med henholdsvis 67 og 66 point, men har begge tre kampe tilbage.

Tidligere på ugen havde Tottenham store problemer med at åbne Brighton op på hjemmebane, indtil Christian Eriksen afgjorde kampen med et langskud kort før tid.

Kampbilledet blev nogenlunde det samme lørdag. Bortset fra at Eriksen ikke formåede at agere den frelsende engel, selv om han spillede alle 90 minutter.

Tottenham havde svært ved at veksle spilovertaget til de helt åbne chancer, og West Ham havde faktisk flest afslutninger. Det kastede et mål af sig midtvejs i anden halvleg.

Marko Arnautovic sendte bolden ind i feltet, hvor Michail Antonio med et retningsbestemt brysttæmning kom på skudhold og fra en ikke helt nem vinkel halvflugtede bolden ind i modsatte hjørne til 1-0.

Det fik Tottenham til at intensivere presset, men de største chancer faldt, når West Ham kørte kvikke omstillinger. Kun en stærk reaktion fra keeper Hugo Lloris forhindrede Antonio i at blive dobbelt målscorer ti minutter før tid.

Få sekunder før tid fik Vincent Janssen en stor chance, men hans hovedstød blev reddet på stregen, hvorefter West Ham kunne fejre de tre point.

Se også: Skyder igen mod Ståle: 'technofester og dansktop-dansebal'

Se også: Ståles særpægede hyldest: - En vældig stor røv

Al Hadji Kamara har været i forrygende form for Vendsyssel. Spørgsmålet er, om nordjyderne kan lande en permanent aftale med den nye Superliga-bomber? Foto: Claus Bjørn Larsen/Ritzau Scanpix Sport og Spil Superligaen Indefra: Kaos kan koste aftale med super-bomber

29 kommentarer
Vis kommentarer