Grotesk: Bombarderet med mønter af egne fans

Efter et overraskende udebanenederlag i FA Cup'en blev West Bromwich Albions Chris Brunt angrebet af egne fans

Her bliver Chris Brunt overfaldet med mønter af sine egne fans. (Foto: PA)
Her bliver Chris Brunt overfaldet med mønter af sine egne fans. (Foto: PA)

West Bromwich Albions fans overdyngede holdets forsvarsspiller Chris Brunt med mønter efter klubbens højst overraskende udebanenederlag til Reading i den engelske FA Cup lørdag.

Heldig scoring sender Everton videre

Den nordirske landsholdsspiller gik over for at takke udeholdets fans efter 1-3-nederlaget, men endte med at tage sig til ansigtet, efter at han blev ramt af en af de mønter, der blev kastet mod ham.

Brunt konfronterede efterfølgende en gruppe af fans, før anfører Darren Fletcher førte ham bort fra banen.

Den 31-årige forsvarsspiller fordømte de medrejsende fans' opførsel efter kampen.

- Jeg gik ned mod vores supportere, og de mente, det var okay at kaste mønter mod deres egen spiller. Jeg væmmes, siger Brunt til BBC Sport.

- Hvis de vil konfrontere mig efter kampen og sige til mig, at de ikke kan lide det, de så, så er det fint med mig. Men der var børn til stede. Jeg er flov over supporternes opførsel.

Inter-direktør: Ja, Mourinho skal til Manchester

Brunt samlede den mønt op, der ramte ham i hovedet.

- Det var en 50 pence-mønt. Der er absolut ingen undskyldning for den slags. Det er der ikke plads til i fodbold. Jeg har været i klubben i lang tid, og jeg har elsket at være her. Det er første gang, jeg har skammet mig over vores fans, siger han.

Holdets manager, Tony Pulis, opfordrer politiet til at finde de skyldige fans, og han kalder de møntkastende supportere for "barbariske".

- Det, vi netop har set, er en episode, hvor en spiller, der har spillet mere end 300 kampe for denne klub, kunne have mistet sit øje, siger Pulis ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Det er barbarisk og uacceptabelt. Det er noget af det værste, jeg har set i min tid her, siger Pulis.

Også WBA's målmand, Ben Foster, er oprørt over behandlingen af Brunt.

- Hvem det end var, der kastede den mønt mod Chris Brunt i dag. Tusinder eller millioner af børn kommer til at se og høre om det. Du er en skændsel, skriver målmanden på Twitter.

Det Engelske Fodboldforbund, FA, har sammen med det lokale politi meldt ud, at det vil forsøge at identificere gerningsmændene.

Arsenals kanoner skød med løst krudt

Her er årsagen til Tottenhams succes: De løber som gale

Chris Brunt kan også selv spille med musklerne. Her går det udover Juan Mata: