Guardiola slår opsigtsvækkende rekord

Manchester City havde kun bolden i 46,74 procent af tiden i sejren over Chelsea i Premier League lørdag aften

Er Guardiola på vej væk? Hør ham kommentere rygterne her. Video: SNTV

Pep Guardiola slog lørdag aften en besynderlig rekord.

Manchester City havde kun bolden i 46,74 procent af tiden mod Chelsea i Premier League-kampen lørdag aften, der endte 2-1 til City.

Det er det mindste i de 381 kampe, som Pep Guardiola har været førsteholdstræner i.

Guardiola var træner for FC Barcelona fra 2008 til 2012, for Bayern München fra 2013 til 2016 og har siden hen stået i spidsen for City.

- Der er altid en ting, der aldrig er sket for dig. Men det skete nu.

- Okay, jeg har en ny rekord. Jeg vandt en kamp med mindst boldbesiddelse. Men Chelsea har et utroligt hold med N'Golo Kanté, Mateo Kovacic og Jorginho, så det kan ske, siger han efter kampen.

I Barcelona vandt han det spanske mesterskab tre år i streg fra 2009 til 2011. I 2009 vandt han tilmed den spanske pokalturnering og Champions League.

Svært at vinde bolden tilbage
Tiden i Barcelona var præget af en ekstrem høj boldbesiddelse, hvilket altid har været Guardiolas varemærke i de klubber, han har trænet.

Manchester Citys midtbanespiller Kevin De Bruyne sagde efter kampen, at det var svært at beholde bolden mod Chelsea.

- Folk forventer, at vi har bolden 70 procent af tiden, men de her spillere har en enorm høj kvalitet.

- De arbejder hårdt og beholder bolden. Det er svært at vinde bolden tilbage fra dem, siger De Bruyne om Chelsea.

Belgieren mener, at det viser, at City ikke kun kan vinde ved at have bolden, men også ved at forsvare.

Franske N'Golo Kanté sendte Chelsea i front med 1-0 efter 21 minutter, inden De Bruyne og algeriske Riyad Mahrez scorede for City.

José Mourinho vandt i sin Tottenham-debut. Foto: ADRIAN DENNIS/Ritzau Scanpix Premier League Mourinhos drømmedebut: Forklarer Eriksen-valg

Nicklas Bendtner e rude af FCK-truppen. Foto: Jens Dresling/Polfoto FC København Tiden løber ud: Bendtner ude af FCK-truppen

Der er ikke noget at sige til, hvis Inter-stjerne Lautaro Martínez lytter til sin træners råd om at dyrke sex. Argentineren er nemlig sammen med skønheden Agustina Gandolfo. Privatfoto Intl. fodbold Frækt sex-råd til stjerner: Kun korte knald

Felipe Vázquez står i lort til knæene. For nu at sige det mildt. Foto: David Zalubowski/AP/Ritzau Scanpix Anden sport Uhyggelige anklager mod baseball-stjerne

Italiensk fodbold Smadrede stjernens liv: Nu sidder han i fængsel

13 kommentarer
Vis kommentarer